Ο γύρος της Λευκάδας από ψηλά σε μια ημέρα κι ένα υπέροχο video!


Εντάξει, μπορεί ο καιρός να μη βοηθά πολύ την κατάσταση αλλά εσύ έχεις ήδη ξεκινήσει να σκέφτεσαι πιθανούς προορισμούς για τις διακοπές σου το Καλοκαίρι. Τι θα έλεγες για…. μια βόλτα στη Λευκάδα; Η Λευκάδα σε ένα video από τους Up Drones!
Η αλήθεια είναι πως όταν είδαμε τη Λευκάδα σε ένα video απ’ τους Up Drones ευθύς αμέσως ανέβηκε στις προτιμήσεις μας, γιατί λιγάκι είχαμε ξεχάσει την ομορφιά της και τις καταγάλανες παραλίες της.

«Λευκάδα, ο γύρος του νησιού από ψηλά σε μία ημέρα» είναι ο τίτλος του video που περιγραφεί ακριβώς το περιεχόμενό του. Η ομάδα των Up Drones για ακόμη μια φορά μας εξέπληξε με τη καταπληκτική δουλειά της.

Μέσα σε μια ημέρα, έκαναν τον γύρο του νησιού, εξασφάλισαν αυτά τα υπέροχα πλάνα που θα δεις παρακάτω και έφτιαξαν αυτό το μοναδικό video που σε ταξιδεύει. Εμείς μείναμε να το χαζεύουμε, να αναπολούμε λίγο τα Καλοκαίρια αλλά και να ανυπομονούμε να έρθει το φετινό.

Και σίγουρα η Λευκάδα θα μπει στις λίστα μας. Γιατί ακόμη κι αν την έχεις επισκεφτεί στο παρελθόν δεν την βαριέσαι ποτέ.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ