Παναθηναϊκός: Με “γουρούνα” στην Σαντορίνη ο Πιτίνο.


Λίγες στιγμές ξεκούρασης πέρασε ο Ρικ Πιτίνο εν μέσω των πλέι οφ της Euroleague. Ο κόουτς του Παναθηναϊκού βρέθηκε στη Σαντορίνη και γιόρτασε μαζί με την κόρη του το Πάσχα των Καθολικών

Ο Ρικ Πιτίνο βρέθηκε στη Σαντορίνη για το Πάσχα των Καθολικών, μαζί με την κόρη του και έδειξε ενθουσιασμένος με το ελληνικό νησί, παρά το… μπέρδεμα με τα σοκάκια του.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού «ξέκλεψε» λίγες ώρες από τις προπονήσεις του Τριφυλλιού, αλλά θα επιστρέψει άμεσα στην Αθήνα, καθώς οι «πράσινοι» δίνουν το τρίτο και κομβικό ματς με τη Ρεάλ Μαδρίτης, την Τρίτη 23 Απριλίου (21:00, LIVE από το newsit.gr). Οι αναρτήσεις του Πιτίνο

«Περπατώντας το πρωί του Πάσχα με τη μικρή μου πριγκίπισσα στη Σαντορίνη. Τόσο μεγάλη για να την δει. Επιστρέφοντας στη δουλειά πριν αυτοκτονήσω, καθώς κατευθύνθηκα σε λάθος δρόμους. Ένα από τα πιο όμορφα μέρη που έχω επισκεφθεί ποτέ. Μακάρι να ήταν περισσότερο. Καλό Πάσχα!».

«Η διανυκτέρευση στη Σαντορίνη ήταν πολύ ιδιαίτερη.Έμεινα στο Aqua Luxury suites. Εκπληκτική ατμόσφαιρα και μοναδική θέα. Δεν μπορούσα ποτέ να φανταστώ κάτι που να συγκρίνεται με τη λίμνη Κομό, αλλά η Σαντορίνη το καταφέρνει».


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ