Κουλουράκια κρεμμυδιού

Υλικά για 20 κουλουράκια:

500 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
100 γρ. ελαιόλαδο
200 γρ. κρασί λευκό
50 γρ. κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
1 κ.γ. αλάτι
λίγα φύλλα φρέσκιας ρίγανης
Κουλουράκια κρεμμυδιού
Κουλουράκια κρεμμυδιού

Εκτέλεση:

Σε ένα μπολ χτυπώ το λάδι με το κρασί. Προσθέτω το ψιλοκομμένο κρεμμύδι, το αλάτι και τη ρίγανη κι ανακατεύω. Κατόπιν ρίχνω σταδιακά το αλεύρι κι ανακατεύω ώσπου να δημιουργηθεί η ζύμη. Πλάθω σε 20 κουλουράκια και τα τοποθετώ σε ταψί στρωμένο με λαδόκολλα. Ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα για 40 λεπτά στους 180C. Καλοφάγωτα!

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here