Γενέθλια για τη βασίλισσα Ελισάβετ χωρίς τη Μέγκαν Μαρκλ


Τα 93 της χρόνια έκλεισε σήμερα η βασίλισσα Ελισάβετ και γιόρτασε τη σημαντική αυτή μέρα μαζί με πολλά αγαπημένα της πρόσωπα.

Τα φετινά γενέθλια για τη βασίλισσα Ελισάβετ συνέπεσαν με το Πάσχα των καθολικών, ωστόσο, οι καλεσμένοι ήταν πολλοί, αλλά υπήρξε και μια μεγάλη απουσία.

Αυτή δεν ήταν άλλη από τη Μέγκαν Μαρκλ που μπορεί να διανύει τους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης της, αλλά η απουσία της προκάλεσε αίσθηση και σχολιάστηκε. Αντίθετα ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και Κέιτ δεν έλειψαν αυτή τη μεγάλη μέρα από το πλευρό της βασίλισσας.

Ο πρίγκιπας Χάρι, ωστόσο, μαζί με τη Μέγκαν έσπευσαν να ευχηθούν στην βασίλισσα Ελισάβετ μέσω του λογαριασμού που απέκτησαν πρόσφατα στο instagram.

«Χρόνια πολλά Μεγαλειοτάτη, μαμά, γιαγιά. Σου ευχόμαστε να έχεις την πιο απίστευτη μέρα. Χάρι και Μέγκαν»

Τις τρυφερές ευχές τους, συνοδεύουν φωτογραφίες με την ίδια τη βασίλισσα αλλά και με τους ίδιους σε διάφορες εμφανίσεις.

Να σημειωθεί πως η βασίλισσα Ελισάβετ έχει τέσσερα παιδιά (τον πρίγκιπα Κάρολο, την πριγκίπισσα Άννα, τον πρίγκιπα Ανδρέα και τον πρίγκιπα Εδουάρδο), που με τη σειρά τους της έχουν χαρίσει 8 εγγόνια και 7 δισέγγονα.

Πηγή: www.newsit.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ