ΠΑΟΚ – Λεβαδειακός LIVE το παιχνίδι τίτλου στην Τούμπα


Η μέρα που περίμεναν όλοι στον ΠΑΟΚ έφτασε.
Ο Δικέφαλος του Βορρά υποδέχεται τον Λεβαδειακό και μ” ένα βαθμό επιστρέφει στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου ύστερα από 34 χρόνια.
Η Τούμπα έχει φορέσει τα “γιορτινά” της, με τους οπαδών των “ασπρόμαυρων” να είναι έτοιμοι να κάνουν τη νύχτα μέρα στη Θεσσαλονίκη.
Παρακολουθήστε λεπτό προς λεπτό όσα συμβαίνουν στην Τούμπα από το newsit.gr

Η Θεσσαλονίκη όχι μόνο αρνήθηκε να… κοιμηθεί, αλλά πήρε “φωτιά” για τον ΠΑΟΚ. Ο “δικέφαλος του Βορρά” έκανε μια εκπληκτική χρονιά, κράτησε το αήττητο του στη Superleague, νίκησε τους ανταγωνιστές του και τώρα ήρθε η ώρα για να πανηγυρίσει!

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Λεβαδειακό στην… ανυπόμονη και κατάμεστη Τούμπα και με έναν βαθμό “κλειδώνει” το πρωτάθλημα -μια αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση της Superleague– και σηκώνει την κούπα μετά από 34 χρόνια. Παρακολουθήστε LIVE τα όσα γίνονται στην Τούμπα από το newsit.gr

Οι Θεσσσαλονικείς έχουν ετοιμάσει μια γιορτή για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος, η οποία θα ακολουθήσει μετά το τέλος της αναμέτρηση, όταν και θα γίνει η απονομή του τίτλου. Άλλωστε, η κούπα του πρωταθλητή θα βρεθεί από τώρα (σ.σ. πριν την ολοκλήρωση όλων των αγωνιστικών) στην Τούμπα. Οι ιθύνοντες του “δικέφαλου του Βορρά” υπογραμμίζουν πως η νύχτα… θα γίνει μέρα από τα βεγγαλικά, πάνω από το γήπεδο της Τούμπας.

Στην αποστολή του ΠΑΟΚ βρίσκεται ο μεγάλος πρωταγωνιστής της επιτυχίας της ομάδας αλλά και… μεγάλος άτυχος, Αντελίνο Βιεϊρινια, παρότι τραυματίας, προκειμένου να σηκώσει μετά το τέλος του αγώνα το τρόπαιο.

Το… πάρτι θα ξεκινήσει στην Τούμπα και αναμένεται να συνεχιστεί σε ολόκληρη την πόλη!


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ