Eurovision 2019: Η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη αποκάλυψε τι θα φορέσει η Τάμτα στη σκηνή (video)


Η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη παραχώρησε συνέντευξη και μίλησε για την Τάμτα και την ενδυματολογική της επιλογή στο stage της Eurovision.

O Γιάννης Πουλόπουλος συνάντησε τη γνωστή fashion expert και τη ρώτησε για όλα. Ακόμη και γιατί έχει αποφασίσει να μην προβεί σε γάμο, με την ίδια να δηλώνει:

«Δεν ξέρω αν θέλω να παντρευτώ. Δεν είμαι από τα κορίτσια που θέλουν να παντρευτούν. Δεν το έχω καν σκεφτεί, οπότε αυτό που μου αρέσει πάρα πολύ είναι να έχω μια σχέση που να περνάω ωραία».

Η γνωστή ενδυματολόγος θα αναλάβει και την στυλιστική επιμέλεια της Τάμτα στην σκηνή της Eurovision, με τον δημοσιογράφο της εκπομπής «Στη Φωλιά των ΚουΚου» να τη ρωτά για το πώς θα εμφανιστεί η τραγουδίστρια στον μουσικό διαγωνισμό. Η Αλεξάνδρα απάντησε ως εξής:

«Θα μείνει λίγο η αγωνία σας ακόμα! Σχεδιαστές έχουμε βρει και θα είναι οι MIRO. Η Τάμτα θα είναι όσο sexy πρέει. Η Τάμτα Για εμένα όσο sexy κι αν είναι ένα ντύσιμο δε βγαίνει παραπάνω από όσο πρέπει».

Όσον αφορά στα παπούτσια που θα φορέσει η τραγουδίστρια η Αλεξάνδρα αποκάλυψε ότι υπάρχουν διάφορα ύψη, αφού η περιπέτεια που πέρασε η Τάμτα ίσως να μην της επιτρέψει να φορέσει πολύ ψηλά τακούνια.

«Μπορώ να καταλάβω κι από το αποτέλεσμα της δεύτερης σεζόν ότι θέλανε μια άλλη ομάδα. Θέλανε κάτι ίσως πιο χαλαρό και πιο reality κι εγώ δεν το θέλω αυτό».

Τι απάντησε στις φήμες που την ήθελαν, όμως, να μην συμμετέχει στον φετινό κύκλο του My style rocks λόγω Κωνσταντίνας Σπυροπούλου;

Η απάντησή της στο ακόλουθο βίντεο.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ