Εκλογές 2019 – Καμμένος: Ο Μαρινάκης ζητούσε από τον Τσίπρα να με διώξει από την κυβέρνηση


Ειδήσεις έβγαλε και πάλι ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος. Μιλώντας στον ΣΚΑΙ είπε για τον Βαγγέλη Μαρινάκη, για τον Μανώλη Πετσίτη αλλά και για το τι προβλέπει για τις εκλογές.

Ο Πάνος Καμμένος εξαπέλυσε και πάλι επίθεση εναντίον του Νίκου Κοτζιά κατηγορώντας τον όπως και πριν από λίγες ημέρες στην Βουλή ότι έδωσε εντολή να καταστραφούν έγγραφα του υπουργείου Εξωτερικών.

Για τον Βαγγέλη Μαρινάκη ο κ. Καμμένος αποκάλυψε κάτι που του μεαφέρθηκε όπως είπε από υψηλά κλιμάκια της κυβέρνησης. Ότι, δηλαδή ο κ. Μαρινάκης είπε προς την κυβέρνηση: «Διώξτε τον Καμμένο κι εδώ θα σας δώσω τον ΔΟΛ». Και συνέχισε: «Μου είχε μεταφερθεί από την κυβέρνηση ότι το ζητούσε αυτό και προς τιμήν του ο Αλέξης Τσίπρας του είπε ότι εγώ δεν διαπραγματεύομαι κανέναν ΔΟΛ για να σπάσω τη συνεργασία μου με τον Πάνο Καμμένο. Ας απαντήσουν εκείνοι αν θέλουν να το παραδεχθούν ή όχι».

Όταν ρωτήθηκε για τον Μανώλη Πετσίτη παραδέχθηκε ότι τον είχε δει αλλά πριν το 2015. «Ξέρετε πόσους Πετσίτηδες έχω δει στην ζωή μου; […] Τα μοναστήρια και τα κόμματα έχουν ανοικτές πόρτες. Δεν πιστεύω ότι ο κ. Παππάς από το 15 και μετά συνέχισε να δίνει το δικαίωμα στον Πετσίτη να λειτουργεί εκ μέρους του», είπε.

Για τον Τέρενς Κουίκ και την Έλενα Κουντουρά εξέφρασε μεγάλη πικρία λέγοντας χαρακτηριστικά: «Με «έσκασαν» η Κουντουρά και ο Κουίκ».

Τέλος, για τις ευρωεκλογές είπε ότι δεν βλέπει μεγάλη διαφορά ανάμεσα σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ.

 

Πηγή: www.newsit.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ