Τα “Ελάφια” έτοιμα για το … σκούπισμα


Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο οδηγεί τους Μιλγουόκι Μπακς στα ημιτελικά της Ανατολής. Μία νίκη χρειάζονται τα «Ελάφια» για να … σκουπίσουν τους Πίστονς και όλα δείχνουν ότι θα την πετύχουν στο παιχνίδι που ξεκινάει στις 3 τα ξημερώματα της Μεγάλης Τρίτης.

Η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων είναι μεγάλη, όπως φάνηκε και στην τελευταία αναμέτρησή τους. Το 3-0 έγινε εύκολα για τους Μπακς στο Ντιτρόιτ, με 103-119. Πήραν από την αρχή τη διαφορά και δεν απειλήθηκαν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βρήκε την ευκαιρία να ξεκουραστεί, αφού στην τρίτη περίοδο το σκορ ήταν 78-100 και το παιχνίδι είχε κριθεί. Ο αρχηγός των «Ελαφιών» αγωνίστηκε μόλις 28 λεπτά, αλλά πρόλαβε κι έκανε ένα ακόμα double-double. Είχε 14 πόντους, 10 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 1 κλέψιμο.

Το Pamestoixima.gr προσφέρει σήμερα ιδιαίτερα ανταγωνιστικές αποδόσεις για τους Over/Under 25,5 πόντους του Γιάννη Αντετοκούνμπο στον αγώνα Ντιτρόιτ Πίστονς-Μιλγουόκι Μπακς. Ο Greek Freak είναι έτοιμος για ένα ακόμα show, πριν από τις μεγάλες «μάχες» στα ημιτελικά με τους Μπόστον Σέλτικς.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ