Δέρβος… πυροβολεί το Μαξίμου. “Επίδομα χυδαιότητας για τους διακινητές ψεμάτων”. video

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με την Νέα Δημοκρατία, Κώστας Δέρβος, σηκώνει το γάντι και απαντά στην κυβέρνηση με αφορμή το επίδομα ανεργίας.

Ο νέος κύκλος… αίματος μεταξύ κυβέρνησης και ΝΔ αφορά σε δύο υποθέσεις: Πρώτον, τα όσα είπε ο αρχηγός της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, σχετικά με τα δώρα Χριστουγέννων και δεύτερον τα όσα είπε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ και πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Κώστας Δέρβος, αναφορικά με το επίδομα ανεργίας.

Το Μαξίμου εξαπέλυσε… διπλή επίθεση, δίνοντας και τα σχετικά βίντεο με τις παραπάνω τοποθετήσεις κι έτσι ο Κώστας Δέρβος απαντά με σκληρή γλώσσα. Η απάντηση που δημοσίευσε ο Κώστας Δέρβος

«Σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση έχω υποσχεθεί στον εαυτό μου να ασχοληθώ αποκλειστικά με τις αγωνίες, τις ανάγκες και τα αιτήματα των Ελλήνων. Δυστυχώς, η προσωπική επίθεση από τα παπαγαλάκια του Μαξίμου με αναγκάζει να ασχοληθώ για λίγο μαζί τους, παρά το γεγονός ότι είναι ήδη τελειωμένοι στη συνείδηση των πολιτών. Τσακωμός Μαξίμου – ΝΔ για δώρα και επίδομα ανεργίας

Να το ξεκαθαρίσουμε μια και καλή: Η Νέα Δημοκρατία δεν σκοπεύει να κόψει το επίδομα ανεργίας και κανείς δεν έχει πει αυτό το πράγμα. Ακριβώς το αντίθετο έχει εξαγγείλει ο Κυριάκος Μητσοτάκης: Ελαστικότερα κριτήρια, περισσότερα κονδύλια, περισσότεροι δικαιούχοι, περισσότερες ευκαιρίες κατάρτισης ώστε να ξεφύγουν σύντομα από την ανεργία.

Αυτό στο οποίο επιμένουμε όλοι και αυτό το οποίο τόνισα στο κεντρικό δελτίο του Kontra Chanel είναι ότι παράλληλα πρέπει να επιδοτηθεί η εργασία, ώστε οι πολίτες και ιδίως οι νέοι να βρίσκουν ευκολότερα καλύτερες δουλειές που θα ανταποκρίνονται στα προσόντα τους και θα καλύπτουν τις ανάγκες τους. Τι σημαίνει αυτό στην πράξη; Περισσότεροι πολίτες που θα μπορούν να στέκονται στα πόδια τους. Αυτό γίνεται παντού στον κόσμο, αυτό ζητούν οι Έλληνες, αυτό θα υλοποιήσει η Νέα Δημοκρατία.

Μόνο επίδομα χυδαιότητας αξίζει σε αυτούς που ονειρεύονται μια Ελλάδα στα πρότυπα του Μαδούρο, με κουπόνια και συσσίτια, και έχουν το θράσος να εγκαλούν όσους θέλουμε μια Ελλάδα δραστήρια, παραγωγική και αξιοπρεπή».

Πηγή: www.newsit.gr

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ