Ντέρμπι: Πανικός από αλλεπάλληλες εκρήξεις. Συγκλονιστικές εικόνες


Σειρά εκρήξεων έχουν σημειωθεί στην πόλη Ντέρμπι, της Αγγλίας και οι έντρομοι κάτοικοι έχουν ενημερωθεί να μείνουν στα σπίτια τους!
Εικόνες που κόβουν την ανάσα έχουν ήδη κατακλύσει το ίντερνετ.
Ένα τεράστιο και πυκνό σύννεφο καπνού εμφανίζεται να έχει καλύψει τα πάντα.
Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από το σημείο.

Τουλάχιστον τέσσερις εκρήξεις έχουν αναφερθεί μέχρι στιγμής στην πόλη Ντέρμπι, της Αγγλίας, με τους κατοίκους να βρίσκονται σε… πανικό.

Οι πρώτες εικόνες από το σημείο κάνουν ήδη τον γύρο των social media και δείχνουν πυκνούς καπνούς να έχουν καλύψει τα πάντα.

Δραματικές φωτογραφίες και βίντεο δείχνουν τον πυκνό, κατάμαυρο καπνό να βγαίνει από ένα εργοστάσιο, ενώ κάτοικοι της περιοχής δηλώνουν πως άκουσαν την τελευταία ώρα τουλάχιστον τέσσερις εκρήξεις

«Μένω κοντά και άκουσα τουλάχιστον δύο πολύ δυνατές εκρήξεις την τελευταία ώρα. Ένα μεγάλο σύννεφο μαύρου καπνού απλώνεται τώρα προς το σπίτι μου και η αίσθηση καμένου γίνεται ολοένα και πιο έντονη», δηλώνει ένας κάτοικος της περιοχής στην βρετανική Mirror.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που έρχονται από τα μεγάλα μέσα ενημέρωσης της Βρετανίας, το «σοβαρό περιστατικό» σημειώθηκε σε ένα εργοστάσιο που βρίσκεται σε βιομηχανική περιοχή της πόλης, με τις Αρχές να έχουν ήδη προειδοποιήσει τους κατοίκους να μείνουν μέσα στα σπίτια τους.

Οι κοντινοί αυτοκινητόδρομοι έχουν κλείσει, ενώ επίσης έχουν ήδη ανασταλεί όλα τα δρομολόγια των τραίνων που περνούν από την περιοχή.

Φυσικά, οι πρώτες εικόνες έχουν ήδη «κατακλύσει» το ίντερνετ. Αυτόπτες μάρτυρες αναρτούν συνεχώς βίντεο και φωτογραφίες στο Twitter, με τους περισσότερους να σχολιάζουν πως «η γη τρέμει»!Δείτε τις εικόνες από το Ντέρμπι

Οι τοπικές Αρχές στο Ντέρμπι έχουν προχωρήσει ήδη στην πρώτη, επίσημη ενημέρωση, στην οποία αναφέρεται πως η έρευνα έχει ήδη ξεκινήσει για το περιστατικό, ενώ προς το παρόν δεν φαίνεται να υπάρχει κάτι ύποπτο αναφορικά με τα αίτια της φωτιάς που ξέσπασε στο εργοστάσιο.ΝτέρμπιΝτέρμπιΦωτογραφία από Twitter / @Riscasister

Δεν σταματούν να αναρτούν συγκλονιστικά βίντεο από την φωτιά στο Ντέρμπι

 

 

Πηγή: mirror.co.uk


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ