Παναθηναϊκός – Λάσο: “Δεν πιστεύω τις ιστορίες για Καλάθη. Εκτός θα μείνει ο Γιουλ”


Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Πάμπλο Λάσο, υποστήριξε ότι δεν πιστεύει τις ιστορίες για τον Καλάθη και τον περιμένει κανονικά να αγωνιστεί, όπως και ο Γκιστ στη Μαδρίτη, ενώ για τον Γιουλ τόνισε ότι δεν θα παίξει στο πρώτο ματς στην Αθήνα.

Η Ρεάλ Μαδρίτης ετοιμάζεται για το τρίτο ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό, όπου μπορεί να σφραγίσει και την πρόκριση για το Final 4 της Euroleague, με τον Πάμπλο Λάσο να σχεδιάζει το παιχνίδι με τον Νικ Καλάθη στο πλάνο.

Κι αυτό γιατί δήλωσε ότι δεν πιστεύει τις ιστορίες για τον τραυματισμό του, θεωρώντας ότι το ίδιο έγινε στα πρώτα ματς και με τον Τζέιμς Γκιστ, ο οποίος αγωνίστηκε τελικά κανονικά. Αντίθετα, ο ίδιος αποκάλυψε ότι ο Σέρχιο Γιουλ δεν θα προλάβει σίγουρα το ματς της Τρίτης στην Αθήνα. Οι δηλώσεις του Γιουλ

«Δεν πιστεύω αυτές τις ιστορίες. Ο Γκιστ δεν θα έπαιζε στο πρώτο ματς κι όμως έπαιξε. Δεν με νοιάζει τι λένε. Έχω αρκετά να σκεφτώ για την ομάδα μου. Περιμένω να δω τον καλύτερο Παναθηναϊκό. Εμείς πρέπει να παίξουμε πολύ καλύτερα, αν θέλουμε να νικήσουμε. Ο Σέρχι ταξιδεύει, αλλά δεν θα παίξει αύριο. Δουλεύει για να επιστρέψει κι είμαστε αισιόδοξοι με την βελτίωσή του, αλλά την Τρίτη δεν θα παίξει. Ο Ρούντι δεν προπονήθηκε την Κυριακή, επειδή η μέση του έχει επιβαρυνθεί, προπονήθηκε σήμερα και θα ταξιδέψει για Αθήνα.

Έχουμε υπομονή κι είμαστε έτοιμοι για να διαβάζουμε το παιχνίδι κάθε στιγμή. Στο τρίτο παιχνίδι όλα αλλάζουν, η έδρα, οι Έλληνες οπαδοί, όλα. Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ επιθετική ομάδα, ειδικά στην έδρα του, Ανεξάρτητα από όλα, το τρίτο ματς αλλάζει το σενάριο και μας αναγκάζει να κάνουμε καλύτερα πράγματα. Στα πρώτα δύο ματς κάναμε αρκετά λάθη σε άμυνα κι επίθεση.

Όλες οι ομάδες έχουν συνηθίσει να παίζουν σε τέτοιες έδρες, αλλά είναι ξεκάθαρο πως σε συγκεκριμένα χρονικά σημεία επηρεάζουν τις ομάδες και δίνουν φτερά στους παίκτες. Στο τέλος, όμως, παίζουν πέντε εναντίον πέντε».


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ