Παναθηναϊκός – Πιτίνο: “Έπρεπε να είναι 1-1. Έχουμε λιγότερο ταλέντο από τη Ρεάλ”


Απολαυστικός για μία ακόμη φορά ο Ρικ Πιτίνο, υποστήριξε ότι η ομάδα του πρέπει να περιορίσει τα λάθη στο τρίτο ματς κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, υποστήριξε ότι το σκορ στη σειρά αδικεί τον Παναθηναϊκό και αποκάλυψε τη συμβουλή που του έδωσε ένας οπαδός.

Ο Παναθηναϊκός προετοιμάζεται για τον «τελικό» με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο ΟΑΚΑ και ο Ρικ Πιτίνο ανέλυσε τη σειρά των πλέι οφ ανάμεσα στις δύο ομάδες, υποστηρίζοντας ότι η ομάδα του πρέπει να αντιπαραβάλει το μυαλό της κόντρα στο ταλέντο των αντιπάλων.

Παράλληλα, ο προπονητής των «πρασίνων» αστειεύτηκε για το μαρκάρισμα του Νικ Καλάθη, αναφέροντας τι το συμβούλευσε στο δρόμο, ένας οπαδός του Τριφυλλιού. Οι δηλώσεις του Πιτίνο

Για τη σειρά και την απόδοση των παικτών του: «Είναι playoffs. Έπρεπε να είναι 1-1 η σειρά, κι όχι 2-0. Αν δεν εκτελείς, δεν είσαι καλή ομάδα. Αν εκτελείς κι είσαι στο 1-1, τότε νιώθεις καλά επιστρέφοντας στην έδρα σου. Τώρα είμαστε στο 2-0 και πρέπει να το κάνουμε 2-2. Είχαμε ένα καλό σερί και κάναμε λίγα λάθη, 10-11 ανά ματς. Όταν έχεις 17 λάθη σε αγώνα playoffs, τότε δεν μπορείς να κερδίσεις. Πρέπει να μειώσουμε τα λάθη μας. Ξέρουμε πως έχουμε λιγότερο ταλέντο από την Ρεάλ. Δεν έχει να κάνει με το μπάτζετ και ποιος βάζει πιο πολλά λεφτά, όπως λέει ο κόσμος, αλλά με το πόσο καλά εκτελείς και δουλεύεις. Αν κάνεις 17 λάθη, δεν σημαίνει ότι δεν βάζεις λεφτά. Έχει να κάνει με την εκτέλεση. Η Ρεάλ είναι πιο ταλαντούχα σε κάποια κομμάτια, είναι πιο «ψηλή», σουτάρει καλύτερα. Τότε, πρέπει κι εσύ να σκεφτείς περισσότερο και να εκτελείς πιο σωστά, έχοντας υψηλό IQ».

Για τις… συμβουλές των οπαδών: «Μερικοί οπαδοί ήρθαν χθες και μου είπαν «Να σας δώσουμε μια συμβουλή;». Λέω «ναι, αν είναι καλή». Μου λένε «Να βάλεις τον Καλάθη στον Καμπάτσο στο χαμηλό ποστ». Και είπα «Καλή ιδέα, αλλά πρέπει να πάω πρώτα στον άλλον προπονητή να του πω να βγάλει τον Τέιλορ από το μαρκάρισμα του Καλάθη και μετά να γίνει αυτό» (γέλια)».


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ