Εκλογές 2019 – Κυριάκος Μητσοτάκης: LIVE η συνέντευξη του αρχηγού της ΝΔ.


Συνέντευξη εφ” όλης της ύλης δίνει ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, με τις επερχόμενες εκλογές να βρίσκονται στο προσκήνιο.

Με τις επερχόμενες ευρωεκλογές να απέχουν μόλις 34 ημέρες, ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, δίνει τηλεοπτική συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha.

Ο αρχηγός της ΝΔ μίλησε αρχικά για τον κ. Βέμπερ, βάζοντας «ασπίδα» προστασίας απέναντι στις κατηγορίες που εξαπολύει εναντίον του η κυβέρνηση.

«Είναι ανθέλληνας ο κ. Βέμπερ και φιλέλληνας ο κ. Μαδούρο. Αυτό μας λέει η κυβέρνηση» τόνισε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΝΔ, για να συμπληρώσει: «Το να έρχεται ο Έλληνας πρωθυπουργός και να χαρακτηρίζει μια ευρωπαϊκή προσωπικότητα ως ανθέλληνα πάει πολύ. Ο κ. Βέμπερ έχει συνταχθεί με το χρόνιο αίτημα της ΝΔ να μειωθούν τα πρωτογενή πλεονάσματα. Ο κ. Τσίπρας ποια θέση παίρνει σε αυτό;»

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στις ευρωεκλογές, τονίζοντας: «Η ΝΔ παρουσίασε το ευρωψηφοδέλτιό της και είμαστε πολύ υπερήφανοι για το ευρωψηφοδέλτιό μας. Από την ευρωκάλπη θα βγουν και πολιτικά μηνύματα και συμπεράσματα. Το βράδυ της 26ης Μαίου να μην υπάρχει καμία αμφιβολία. Ο μεγάλος ηττημένος θα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ και ο μεγάλος νικητής η Νέα Δημοκρατία. Ο κ. Τσίπρας δεν τολμά να κάνει τώρα εθνικές εκλογές γιατί ξέρει ότι θα χάσει. Θα χάσει απλά σε δύο δόσεις«.

Ο αρχηγός της ΝΔ αναφέρεται στην πολιτική επικαιρότητα, αλλά και στον θόρυβο που ξέσπασε με αφορμή την τοποθέτησή του για τα δώρα Χριστουγέννων.Δείτε LIVE όσα λέει ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Ζωντανά στο κεντρικό δελτίο του Alpha με τον Αντώνη Σρόιτερ.

Gepostet von Kyriakos Mitsotakis am Montag, 22. April 2019Μητσοτάκης για δημοσκοπήσεις

«Τις δημοσκοπήσεις τις βλέπω με ενδιαφέρον αλλά δεν είναι τίποτα παραπάνω από μια φωτογραφία της στιγμής» είπε ο κ. Μητσοτάκης για τις δημοσκοπήσεις, συμπληρώνοντας πως: «Αυτό που δεν είναι φωτογραφία της στιγμής είναι η ολοένα αυξανομένη απαίτηση του κόσμου για μια πολιτική αλλαγή. Το βράδυ των εκλογών θα ξέρετε και εσείς, και εμείς και ο λαός ποιος είναι ο νικητής. Καθαρή νίκη. Είναι πολύ σημαντικές και οι ευρωεκλογές και οι εθνικές εκλογές για να μείνει κάποιος σπίτι του. Θέλω το αποτέλεσμα των εκλογών να είναι ξεκάθαρη αποδοκιμασία στον ΣΥΡΙΖΑ και ξεκάθαρα επιδοκιμασία στη ΝΔ. Το βράδυ των εκλογών δεν θα υπάρχει αμφιβολία ότι η κλεψύδρα για τον ΣΥΡΙΖΑ και τους ΑΝΕΛ έχει αδειάσει οριστικά και αμετάκλητα.Μητσοτάκης για Μαρινάκη

Αναφερόμενος στην συνέντευξη Μαρινάκη, ο πρόεδρος της ΝΔ σημείωσε στην συνέντευξή του στον Alpha: «Ο κ. Μαρινάκης είναι ένα δημόσιο πρόσωπο. Κάνει μια πολύ βαριά καταγγελία. Δεν σας κάνει εντύπωση ότι δεν έχουμε καμία αντίδραση από την πλευρά της κυβέρνησης, από την πλευρά του κ. Παππά; Αν αυτά είχαν ειπωθεί για μένα θα είχαν προσφύγει ήδη στη Δικαιοσύνη».«Εγώ έχω τυπικές σχέσεις με τον κ. Μαρινάκη όπως έχω με όλους τους επιχειρηματίες» σημείωσε ακόμη «Δεν έχω καμία κοινωνική, δεν έχω φιλική επαφή. Ούτε τακτικά τον βλέπω. Εγώ δεν έχω σχέσεις με τη διαπλοκή, ούτε έρχομαι να εξαργυρώσω κάποια γραμμάτια την επόμενη ημέρα».Και συμπλήρωσε: «Ξέρουμε ότι πίσω από κάθε σκάνδαλο κρύβεται κάποιος Παππάς. Όχι ρασοφόρος. Τον καλύπτει ο κ. Τσίπρας ή όχι;».Μητσοτάκης για την Δικαιοσύνη

«Ο κ. Τσίπρας κρίνει από τις παρεμβάσεις που ο ίδιος έκανε στη Δικαιοσύνη. Έχω νέα για τον κ. Τσίπρα. Εγώ δεν δουλεύω έτσι. Η ΝΔ θα κάνει ανεξάρτητα τη δουλειά της και θα κρίνει τον κάθε Μαρινάκη. Οι παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη τελειώνουν εφόσον ο κόσμος μας εμπιστευτεί» είπε ο πρόεδρος της ΝΔ στον Alpha, ενώ αναφερόμενος στην υπόθεση Novartis, τόνισε: «Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι υπήρχε σκάνδαλο Νοβάρτις αλλά δεν αφορούσε το κάδρο των πολιτικών προσώπων έτσι όπως στήθηκε από τον κ. Τσίπρα».

Πηγή: www.newsit.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ