Η πρώτη φωτογραφία της Britney Spears κατά την έξοδο της από το ψυχιατρείο!


Αρχές Απριλίου κυκλοφόρησε η είδηση πως η Britney Spears εισήχθη οικειοθελώς σε ψυχιατρική κλινική  μετά από επεισόδια ψυχικών διαταραχών.

Ο λόγος που ζήτησε η ίδια την εισαγωγή της στο ψυχιατρείο ήταν το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε ο μπαμπάς της.

Η ίδια μάλιστα είχε γράψει στην προσωπική της σελίδα στο Instagram το λόγο που αναγκάστηκε να ακυρώσει τις εμφανίσεις της.

«Πριν από δύο μήνες, ο πατέρας μου νοσηλεύτηκε και παραλίγο να πεθάνει. Είμαστε όλοι τόσο ευγνώμονες που βγήκε ζωντανός, αλλά έχει ακόμα έναν μακρύ δρόμο μπροστά του. Έπρεπε να πάρω τη δύσκολη απόφαση να επικεντρωθώ στην οικογένειά μου αυτή τη στιγμή».

Τα δημοσιεύματα ήθελαν την τραγουδίστρια να παραμένει στην κλινική για περίπου έναν μήνα, όμως σύμφωνα με τα νεότερα που κυκλοφόρησαν η Britney Spears ζήτησε να βγει για λίγο και να επιστρέψει στο σπίτι της λόγω των ημερών.

Έτσι κι έγινε και μάλιστα το άγρυπνο μάτι του paparazzi την εντόπισε και την απαθανάτισε κατά την έξοδο της από την κλινική.

Όπως θα δείτε και στη φωτογραφία, η οποία ανέβηκε στο Instagram του TMZ, δεν θυμίζει σε τίποτα την τραγουδίστρια που όλοι γνωρίζουμε.

Δείτε την

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ