Η Αν Χάθαγουεϊ αποκάλυψε γιατί δεν μπορεί να πιει ούτε ένα ποτήρι κρασί για τα επόμενα 15 χρόνια


Τον απίστευτο λόγο που δεν μπορεί να απολαύσει ένα ποτήρι κρασί για τα επόμενα 15 χρόνια αποκάλυψε η Αν Χάθαγουεϊ σε συνέντευξη στο περιοδικό «Modern Luxury». Η 36χρονη ηθοποιός αναφέρθηκε συγκεκριμένα στα σχόλια που είχε κάνει πριν από μερικούς μήνες στην εκπομπή της Έλεν ΝτεΤζένερις, όπου είχε πει ότι θα αποφύγει το αλκοόλ μέχρι ο γιος της να κλείσει τα 18 χρόνια του.

Τι δήλωσε η ηθοποιός
«Δεν πίνω καθόλου ποτά γιατί η κατανάλωση αλκοόλ για μένα ήταν ένα πρόβλημα. Σταμάτησα να πίνω διότι ο τρόπος που πίνω μου προκαλεί hangover και αυτό ήταν το πρόβλημα», δήλωσε η Αν Χάθαγουεϊ. «Το τελευταίο μου hangover κράτησε πέντε ημέρες. Όταν θα είμαι σε μια φάση της ζωής μου που θα υπάρχει αρκετός χώρος για μένα ώστε να έχω hangover, τότε θα ξεκινήσω να πίνω ξανά, αλλά αυτό δεν θα συμβεί μέχρι το παιδί μου να φύγει από το σπίτι».

«Αλλά θέλω απλώς να ξεκαθαρίσω κάτι: Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν πρέπει να κάνουν κάτι τόσο ακραίο», διευκρίνισε η ηθοποιός. «Δεν νομίζω ότι το αλκοόλ είναι κακό. Είναι απλά ο τρόπος που πίνω εγώ -κάτι που προσωπικά πιστεύω ότι είναι πραγματικά διασκεδαστικό- αλλά δεν είναι το είδος της διασκέδασης που ταιριάζει με ένα παιδί. Αλλά δεν έχει καμία σχέση με την ηθική».

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ