Ευρωεκλογές: Ο Αλέξης Γεωργούλης και η… δόξα του συνονόματου Τσίπρα (vid)


Ο Αλέξης Γεωργούλης παρουσιάστηκε επίσημα από τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, στην λίστα του κυβερνώντος κόμματος για τις επερχόμενες ευρωεκλογές.

Με κάθε επισημότητα παρουσιάστηκε το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωεκλογές της 26η2 Μαίου του 2019 και ο Αλέξης Γεωργούλης είχε… την τιμητική του! Ευρωεκλογές 2019: Όταν ο Πέτρος Κόκκαλης ύψωσε την γροθιά του! video

Αρχικά όταν ακούστηκε το όνομά του, από τα χείλη του πρωθυπουργού, ακούστηκε και το… πιο δυνατό χειροκρότημα, απόδειξη του ότι ο γοητευτικός ηθοποιός κάνει ένα ιδιαίτερο «γκελ».

Ωστόσο το όνομα «Αλέξης Γεωργούλης» ακούστηκε… με χιούμορ.

Πιο συγκεκριμένα, όταν έφτασε η στιγμή ο πρωθυπουργός να παρουσιάσει τον γνωστό ηθοποιό, κατά την διάρκεια της παρουσίασης της ευρωλίστας του κυβερνώντος κόμματος στο ΣΕΦ, ο Αλέξης Τσίπρας έκανε χιούμορ για το… κοινό τους όνομα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αλέξης Τσίπρας τόνισε: «Αν και κάποιοι είπαν ότι δεν χωρούν πολλοί Αλέξηδες, εντούτοις εγώ είμαι μεγαλόψυχος! Θα καλέσω τον Αλέξη τον Γεωργούλη, έναν από τους πιο γνωστούς και πετυχημένους καλλιτέχνες της νέας γενιάς, στην πρώτη γραμμή για να δυναμώσει η φωνή της Ελλάδας του πολιτισμού στην Ευρώπη».

Ο Αλέξης Γεωργούλης άκουγε τον πρωθυπουργό και όταν ο τελευταίος τελείωσε την φράση του, τον πλησίασε και τον αγκάλιασε, ενώ τα χαμόγελα… έδιναν κι έπαιρναν.Ο Αλέξης Γεωργούλης και ο… συνονόματος Αλέξης Τσίπρας – Δείτε το βίντεο (σ.σ. μετά το 41.10)

«Αυτή δεν είναι ομάδα, είναι η dream team», είπε ο Αλέξης Τσίπρας ολοκληρώνοντας την παρουσίαση των 42 υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.Ο κ. Τσίπρας είπε ότι πρόκειται για ψηφοδέλτιο από ανθρώπους από όλο το φάσμα του κοινωνικού χώρου, ψηφοδέλτιο μάχης και αγώνα και ευχαρίστησε όλους όσοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της πλατιάς συσπείρωσης και θα διεκδικήσουν τη συμμετοχή τους στο νέο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο από θέσεις αριστεράς, δημοκρατικής και προοδευτικής παρουσίας.

Κλείνοντας την ομιλία του, είπε ότι «δεν αρκεί να έχεις την dream team, η dream team πρέπει να μάθει να παίζει συλλογικά, να δίνει πάσες και να σκοράρει» και έδωσε έτσι το σύνθημα «η dream team μαζί με όλους εσάς, να οργώσουμε την Ελλάδα, να δώσουμε το μήνυμα της προόδου, της δημοκρατίας, της νίκης».Ο κ. Τσίπρας δήλωσε βέβαιος ότι «το αποτέλεσμα της 26ης Μαΐου θα είναι αποτέλεσμα που θα επιβεβαιώνει τις προσδοκίες και τους αγώνες μας».

Πηγή: www.newsit.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ