Αυτή και αν είναι έκπληξη! Ποιο reality παιχνίδι θα αντικαταστήσει το Master Chef;


Κίνηση έκπληξη σχεδιάζει το Star ενόψει της νέας σεζόν, επιφυλάσσοντας δύο ανατροπές στα έως τώρα σχέδιά του.

Σύµφωνα µε πληροφορίες, το κανάλι, που µε τη φόρα του «MasterChef» παίρνει σηµαντικό προβάδισµα στο δυναµικό κοινό ηλικίας 18-54 ετών, εξετάζει το ενδεχόµενο να επαναφέρει στις οθόνες µας και να αναβαπτίσει ένα ακόµα ριάλιτι µε παλαιότερη παρουσία στην ελληνική τηλεόραση.

Ο λόγος για τη «Φάρµα», που προβλήθηκε στο Mega το 2002, µε executive producer τον Νίκο Χριστοφόρου, γενικό διευθυντή της Green Pixel, που «τρέχει» όλα τα ψυχαγωγικά προγράµµατα του Star. Υπενθυµίζεται ότι την επαναφορά της «Φάρµας» εξέταζε πριν από έναν χρόνο και ο ΑΝΤ1, ο οποίος στην πορεία εγκατέλειψε το σχέδιο. Το Star φέρεται να βρίσκεται σε τελικές διαπραγµατεύσεις για τα δικαιώµατα του παιχνιδιού, αλλά οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν στα τέλη Μαΐου. Και εδώ έρχεται η δεύτερη ανατροπή.

Παρά τη µεγάλη επιτυχία του «MasterChef», πληροφορίες της Realnews αναφέρουν ότι υπάρχουν σκέψεις στο Star να µην το επαναφέρουν στο δεύτερο µισό της επόµενης σεζόν, αλλά να το «ξεκουράσουν» έως τον Οκτώβριο του 2020, για να αποφύγουν τον κίνδυνο να κουράσει το κοινό. Στην περίπτωση αυτή, η «Φάρµα» θα ενεργοποιηθεί ώστε να πάρει τη θέση του «MasterChef» και να αποτελέσει τον πολιορκητικό κριό του Star στις αρχές του 2020. Το τοπίο θα ξεδιαλύνει καθώς οδεύουµε στο τέλος του τρέχοντος κύκλου του µαγειρικού ριάλιτι, οπότε θα αποσαφηνιστούν και άλλες παράµετροι, όπως η διαθεσιµότητα των τριών σεφ.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ