Νένα Χρονοπούλου: «Εγώ έστειλα πρώτη στη φυλακή τον Δαναό»

Η Νένα Χρονοπούλου αποκαλύπτει πως ο Κωνσταντίνος Γιαλαούρης –γνωστός κατά κόσμον ως Δαναός- την είχε πλησιάσει λέγοντάς της ψέματα.

Ο αυτοαποκαλούμενος τραγουδιστής, ηθοποιός, παρουσιαστής και δημοσιογράφος συστηνόταν από το 1997 ως γιος της Μπέτυς Βαλάση και του Τίκου Βανδή.

Με αυτή την ιδιότητα την πλησίασε, όπως ισχυρί­ζεται η Νέ­να Χρονοπούλου, προτείνοντας της τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε παράσταση που δήθεν θα ανέβαζε σε μεγάλο αθηναϊκό θέα­τρο. Ωστόσο, εκείνη δεν «τσίμπησε» το «δόλωμα» και, με τη βοήθεια της Μπέτυς Βαλάση, οι δύο γυναίκες τον παρέδωσαν στις Αρχές.

Ηταν πολύ αδύνατος

«Η πρώτη μας επαφή ήταν τηλεφωνική. Μου συστή­θηκε ως σκηνοθέτης, και μάλιστα, για να με παρα­πλανήσει, μου δήλωσε πως ήταν γιος της σπου­δαίας Μπέτυς Βαλάση και του υπέροχου Τίτου Βανδή. Και μάλιστα, ότι είχε μόλις επιστρέψει από το εξωτερικό! Δέχτηκα να βρεθούμε από κοντά και η συνάντηση μας έγινε σε ένα υπέροχο νεοκλασικό της οδού Πατησίων. Ηταν πολύ αδύνατος, γύρω στα 40 κιλά, πολύ ευγενικός και χαμογελαστός. Στο σπίτι ήταν κι ένας συνάδελ­φος μου, του οποίου το όνομα δεν θα αναφέ­ρω, γιατί δεν είχε συμμετοχή στο “παραμύθι” που μου ξεφούρνισε ο Γιαλούρης. Με προοριζε για πρωταγωνίστρια σε παράσταση που φυσικά δεν έγινε ποτέ!»

Μόλις έφυγε από το επαγγελματικό ρα­ντεβού, πετάχτηκε μέ­χρι το θέατρο «Μί­νωα», που βρίσκεται επίσης στην οδό Πατη­σίων, επειδή εκεί έπαιζε η Μπέτυ Βαλάση. Ηθε­λε να επιβεβαιώσει τα λε­γόμενα του «σκηνοθέ­τη», γιατί κάτι μέσα της την… έτρωγε, όπως το­νίζει στην «Εspresso» η ηθοποιός.

«Τη συνάντησα στο καμαρίνι της και της περι­έγραψα το σκηνικό. Σοκαρίστηκε. Μου είπε πως έχει γιο, ο οποίος σπου­δάζει σκηνοθεσία, αλλά βρίσκεται στο εξωτερικό. “Σήκω να πάμε μαζί, να δω ποιος είναι αυτός που χρησιμοποιεί τον γιο μου και το όνομα μας”» μου είπε και πήγαμε μαζί σ” εκείνο το σπίτι» αναφέρει η ηθοποιός.

Μόλις πλησίασαν στην είσοδο, η Νένα Χρονοπούλου κάλεσε την Αστυνομία. Οι δυο γυναίκες περίμεναν να φτάσει το περιπολικό και έπειτα, όπως περιγράφει η ηθοποιός, ανέβηκαν στο διαμέρισμα συνοδεία αστυνομικών.

«Μόλις άνοιξε την πόρτα και είδε την… παρέα, τα έχασε. Ζήτησε συγγνώμη, ωστόσο συνελήφθη και οδηγήθηκε στο τμήμα προκειμένου να περάσει Αυτόφωρο».

«Μου ζήτησε συγγνώμη»

Ομως, Γιαλούρης και η Χρονοπούλου έμελλε να ξανασυναντηθούν τυχαία κάποιους μήνες ύστερα από εκείνο το σκηνικό, στον Πειραιά.

«Μόλις με είδε, μου ζήτησε συγγνώμη και είπε πως είχε βάλει μυαλό. Αμ, δεν είχε βάλει…» διαπιστώνει σήμερα η ηθοποιος.

Μάλιστα, οι δρόμοι τους διασταυρώθηκαν και τρίτη φορά! «Πριν από πέντε χρόνια (Ιουλίος 2014) κατέθεσα μήνυση ενάντιον μιας απατεώνισσας, διότι συστηνόταν ως συνεργάτιδά μου και αποσπούσε χρήματα από τον κόσμο. Είχε όμως και συνεργό – και ποιο πως ήταν; Ο Γιαλούρης! Εντοπίστηκαν μιηνύμτα στο κινητό της που αντάλλασσαν οι δυο, προκειμένου να εξαπατούν πολίτες εξ” ονόματός μου. Ολα περιλαμβάνονται στη δικογραφία και πλέον περιμένω να εκδικαστεί η υπόθεση».

Πηγή: www.gossip-tv.gr

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ