Εργοστασιακά αξεσουάρ για το Ford Fiesta


Το νέο Ford Fiesta διατίθεται με μια ευρεία γκάμα εκδόσεων, κινητήρων και επιπέδων εξοπλισμού, τα οποία είναι σε θέση να καλύψουν πλήρως τον αγοραστή σε κάθε τομέα. Παράλληλα, η Ford προσφέρει για το Fiesta δεκάδες αξεσουάρ, ειδικά σχεδιασμένα για το αυτοκίνητο, όπως είναι μπαγκαζιέρες οροφής, ταπέτα, κοτσαδόροι, αντιανεμικά παραθύρων, βάσεις ποδηλάτων λασπωτήρες, κ.λπ. Παρακάτω, σας παρουσιάζουμε ορισμένα από αυτά.{loadposition Fordcarcenter}

Μπαγκαζιέρα οροφής Elegance Europe 330

Διαστάσεις 1.440x860x375 χλστ., 370 λίτρων, με δυνατότητα να ανοίγει και από τις δύο πλευρές, βάρος 10 kg, μέγιστη ικανότητα φορτίου 75 kg. Σταθερή, αεροδυναμική σχεδίαση και προστασία παντός καιρού. Τιμή: 197 ευρώ.

Πίσω βάση ποδηλάτων X21-S

Πολύ μικρή και ελαφριά βάση ποδηλάτων για 2 ποδήλατα που τοποθετείται στον κοτσαδόρο, με έξυπνο μηχανισμό κατάκλισης με ποδομοχλό. Έχει βάρος 13,5 kg και περιλαμβάνει 13πινη ηλεκτρική σύνδεση. Μέγεθος: 77x119x64 χλστ. Μέγεθος (διπλωμένη): 24x63x64 χλστ. Κατακόρυφο φορτίο: 36 kg για δυναμική αντοχή (D-Value) 5,3 kN, 60 kg για δυναμική αντοχή (D-Value) 6,7 kN. Τιμή: 595 ευρώ.

Αντιολισθητικό δάπεδο χώρου αποσκευών

Ύψους 43 χλστ. με υπερυψωμένο περιμετρικό χείλος, είναι κατασκευασμένο ακριβώς στα μέτρα του Fiesta σας παρέχοντας πλήρη προστασία στην επένδυση του χώρου αποσκευών. Προορίζονται για βαρέως τύπου χρήση και κρατούν το δάπεδο του αυτοκινήτου σας καθαρό και στεγνό. Τιμή: 70 ευρώ.

Δείτε εδώ περισσότερα για το Ford Fiesta

Αντιανεμικά εμπρός παραθύρων

Σετ των 2, για βελτιωμένο αερισμό, προστασία από το χιόνι και τη βροχή, από χυτό διαφανές ακρυλικό υλικό 3 χλστ. Περιορίζουν τον στροβιλισμό του αέρα και τον θόρυβο, για να απολαμβάνετε τη διαδρομή με τα παράθυρα ανοικτά, ακόμα και όταν βρέχει. Τιμή: 62 ευρώ.

Κιτ ασύρματης φόρτισης κινητού

Ειδικά κατασκευασμένο σύστημα plug-and-play που επιτρέπει τη γρήγορη και εύκολη ασύρματη φόρτιση smartphone με συμβατότητα Qi (τεχνολογία επαγωγικής φόρτισης). Η φόρτιση αρχίζει αμέσως μόλις το smartphone τοποθετηθεί πάνω στη βάση φόρτισης, μέσα στον ειδικό αποθηκευτικό χώρο, και σταματά μόλις η μπαταρία φτάσει σε πλήρη φόρτιση ενώ η συσκευή τίθεται σε λειτουργία αναμονής. Τιμή: 82 ευρώ.

Ζάντα ελαφρού κράματος 17″

Οι ζάντες ελαφρού κράματος δίνουν στο Ford σας μια πιο ιδιαίτερη και προσωπική εμφάνιση, σχεδιασμένες να ενισχύουν το design του από κάθε πλευρά. Κάθε ζάντα ελέγχεται σε όλους τους τύπους αμαξώματος, για την ποιότητα, την ασφάλεια και – φυσικά – την εμφάνιση που προσφέρει.

Δείτε εδώ περισσότερα για το Ford Fiesta


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ