Τσακαλώτος: Η ΝΔ είναι κόμμα ανοιχτό όσο το Ritz στο Λονδίνο.

Με… βρετανικό φλέγμα και αναφορά σε στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ απάντησε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος στα όσα είπε χθες (22.04.2019) ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας στη συνέντευξή του στο κεντρικό δελτίο του Alpha.

«Ο κ. Μητσοτάκης ισχυρίστηκε σήμερα στον Άλφα ότι η ΝΔ είναι ένα κόμμα χωρίς διακρίσεις ανοικτό για όλους τους Έλληνες. Φαντάζομαι με την ίδια έννοια που το ξενοδοχείο Ριτζ στο Λονδίνο ανοίγει τις πόρτες του όχι μόνο για τους πλούσιους, αλλά και για τα μεσαία και λαϊκά στρώματα», ήταν το πρώτο… χτύπημα που έκανε μέσω των social media ο Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Το δεύτερο ήρθε νωρίς το πρωί της Τρίτης, με τον υπουργό Οικονομικών να επικαλείται στοιχεία της Eurostat για να απαντήσει στα όσα είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την οικονομία.

«Ο κ. Μητσοτάκης επανέλαβε χτες ότι θα αποζημιώσει τα μεσαία στρώματα για τις απώλειες που είχαν από την κυβέρνησή μας. Αλλά έκανε πως δεν διάβασε τους αριθμούς για την καταστροφή της μεσαίας τάξης από τη ΝΔ και τη μικρή έστω βελτίωση της θέσης της από το 2015 και μετά. Του θυμίζω: Σύμφωνα με τα τελευταία διαθέσιμα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, το ετήσιο εισόδημα μιας οικογένειας της μεσαίας τάξης μειώθηκε από το 2011 έως το 2014 κατά 5.258 ευρώ. Τα έτη 2015-16 αυξήθηκε κατά 146 ευρώ. Το 2018 η αύξηση αναμένεται σαφώς μεγαλύτερη λόγω και της ανάπτυξης«, ήταν η ανάρτηση του Ευκλείδη Τσακαλώτου.

Πηγή: www.newsit.gr

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ