15 Δεκεμβρίου 2025

ΗΠΑ: Η τροπική καταιγίδα Σαντάλ κατευθύνεται προς την Νότια Καρολίνα

Η τροπική καταιγίδα συνοδεύεται από ανέμους με ταχύτητα 150 χιλιομέτρων και βρίσκεται σε απόσταση περίπου 113 χιλιομέτρων δυτικά-νοτιοδυτικά του Τσάρλεστον, την πιο πολυπληθή πόλη της Νότιας Καρολίνας

Το Εθνικό Μετεωρολογικό Κέντρο των ΗΠΑ (NHC) ανακοίνωσε σήμερα ότι η τροπική καταιγίδα Σαντάλ έφτασε στις ακτές και τώρα κινείται προς το εσωτερικό της ανατολικής πολιτείας της Νότιας Καρολίνας.

Η τροπική καταιγίδα συνοδεύεται από ανέμους με ταχύτητα 150 χιλιομέτρων σύμφωνα με το NHC και βρίσκεται σε απόσταση περίπου 113 χιλιομέτρων δυτικά-νοτιοδυτικά του Τσάρλεστον, την πιο πολυπληθή πόλη της Νότιας Καρολίνας.

Η Σαντάλ αναμένεται ότι θα κινηθεί προς τα βόρεια και μετά βορειοανατολικά κατά το επόμενο 24ωρο, σύμφωνα με το NHC.

Εκτιμάται ότι θα αποκλιμακωθεί η ένταση των καιρικών φαινομένων, υπό την απειλή ξαφνικών πλημμυρών.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ