Αυτή τη φορά θα πάει και στο Μπάκιγχαμ. Νέα επίσκεψη Τραμπ στο Λονδίνο


Φαίνεται πως την προηγούμενη φορά δεν… χόρτασε. Ή του έμεινε απωθημένο ότι δεν τον δέχτηκε η Βασίλισσα στο Μπάκιγχαμ. Γι’ αυτό και ο Ντόναλντ Τραμπ ετοιμάζει νέο ταξίδι στο Λονδίνο.

Και το ταξίδι αυτό θα γίνει τον προσεχή Ιούνιο. Αυτό τουλάχιστον αναφέρει ρεπορτάζ του βρετανικού Sky News, σύμφωνα με το οποίο ο Ντόναλντ Τραμπ θα επισκεφτεί τη Βρετανία για δεύτερη φορά σε διάστημα ενός έτους. Αντίο πρωτόκολλο! Ο Τραμπ το έσπασε τρεις φορές και «πάγωσε» τη βασίλισσα…

Το Sky News «τοποθετεί» τη νέα επίσκεψη Τραμπ στο Λονδίνο μέσα στην πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου. Δεν αποκλείεται μάλιστα οι λεπτομέρειες της επίσκεψης του προέδρου των ΗΠΑ να ανακοινωθούν ακόμη και σήμερα.

Ο Τραμπ, αυτή τη φορά, πρόκειται να βρεθεί και στο παλάτι του Μπάκιγχαμ για να συναντήσει τη Βασίλισσα Ελισάβετ. Το ταξίδι του Αμερικανού προέδρου στο Λονδίνο θα γίνει στο πλαίσιο της νέας περιοδείας του στην Ευρώπη, κατά την οποία θα βρεθεί και στη Γαλλία για τους εορτασμούς της επετείου της συμμαχικής απόβασης στη Νορμανδία.

Η επίσκεψη προέδρου των ΗΠΑ θα γίνει περίπου έναν χρόνο από την προηγούμενη, όταν ο Τραμπ και η Πρώτη Κυρία Μελάνια συναντήθηκαν με τη βασίλισσα στο Κάστρο του Γουίνδσορ και πέρασαν μαζί της 45 λεπτά αντί των 30 που ήταν προγραμματισμένο. Ο Τραμπ περιέγραψε αργότερα την βασίλισσα, τότε 92 ετών, ως μια «τρομερή» γυναίκα που «ουδέποτε έκανε λάθος».

Είχε επίσης συναντηθεί με την πρωθυπουργό Τερέζα Μέι στην εξοχική της κατοικία στο Τσέκερς και οι δυο τους είχαν παρακολουθήσει επιδείξεις από στελέχη των ειδικών δυνάμεων των δύο χωρών στη στρατιωτική σχολή Σάντχερστ.

Μένει να δούμε αν όντως τελικά αυτή τη φορά ο Ντόναλντ και η Μελάνια Τραμπ θα γίνουν δεκτοί στο παλάτι και αν η Βασίλισσα θα παραθέσει προς τιμήν τους επίσημο δείπνο, κάτι που δεν είχε κάνει την προηγούμενη φορά…

Πηγή: www.newsit.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ