Δέματα «αγάπης» για το Πάσχα διένειμε η «Αποστολή» στη Νέα Ιωνία

Με επίκεντρο τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου της Ιεράς Μητροπόλεως Νέας Ιωνίας συνεχίστηκε η διανομή «δεμάτων αγάπης» της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» εν όψει του Πάσχα, σε συνεργασία με τα σούπερ-μάρκετ «ΜΑΣΟΥΤΗΣ».

Ο Γενικός Διευθυντής του Φιλανθρωπικού Οργανισμού της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, Κωνσταντίνος Δήμτσας και ο Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας, Γαβριήλ διένειμαν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης σε οικογένειες 11 ενοριών.

«Η προσφορά των ανθρώπων της “ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ” και η στήριξη σε συνανθρώπους μας που βιώνουν καθημερινά προβλήματα επιβίωσης είναι πραγματικά συγκινητική. Μαζί με τον κ. Δήμτσα και το κλιμάκιο του Φιλανθρωπικού Οργανισμού της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών μοιράσαμε σήμερα σε 210 οικογένειες της Νέας Ιωνίας δέματα με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης», τόνισε ο Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας, Γαβριήλ.

«Συνεχίζουμε τις διανομές τροφίμων και “δεμάτων αγάπης” σε συνεργασία με τις κατά τόπους Μητροπόλεις και με την αμέριστη υποστήριξη των supermarkets ΜΑΣΟΥΤΗΣ με σκοπό να ενισχύσουμε τις οικογένειες που μας έχουν ανάγκη σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. Μετά την ακριτική Θράκη, τα Γιάννενα και την Καλλονή της Μυτιλήνης, η “ΑΠΟΣΤΟΛΗ” βρίσκεται σήμερα εδώ για να μοιράσει τρόφιμα σε 210 οικογένειες της Νέας Ιωνίας», δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ», Κωνσταντίνος Δήμτσας.

Το κλιμάκιο της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» έχει ξεκινήσει τις διανομές τροφίμων από τις αρχές του μήνα, ταξιδεύοντας στη Θράκη, τα Γιάννενα και την Καλλονή και μοιράζοντας περισσότερα από 1.100 «δέματα αγάπης» σε οικογένειες που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα.


Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here