Μητσοτάκης: Τσίπρας και Πολάκης είναι πλέον ένα και το αυτό


Στην πολιτική υπάρχει και η ηθική, ήταν το σχόλιο που έκανε από τη Νεμέα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στον απόηχο της επίθεσης Πολάκη.

«Δεν μπορώ να φανταστώ ότι κάποιος σκεπτόμενος άνθρωπος μπορεί να συσπειρώνεται γύρω από τον Πολάκη», απάντησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε ερώτηση δημοσιογράφου αν η κίνηση Τσίπρα να καλύψει τον Παύλο Πολάκη για την επίθεσή του στον Στέλιο Κυμπουρόπουλο συσπειρώνει τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ.

«Αυτό με ξεπερνάει. Πρέπει να καταλάβουμε ότι στην πολιτική υπάρχει και η ηθική. Οι πολίτες μετά από αυτό έγινε σήμερα, θα ξέρουν ότι αν επιλέξουν τον κ. Τσίπρα παίρνουν μαζί και τον κ. Πολάκη. Οι δύο τους είναι ένα και το αυτό», πρόσθεσε ο κ. Μητσοτάκης από τη Νεμέα.

Νωρίτερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, που συνοδευόταν από τον υποψήφιο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος για την Προεδρία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Μάνφρεντ Βέμπερ, ξεναγήθηκαν στο Αρχαιολογικό Μουσείο και θαύμασαν το Ναό του Δία στη Νεμέα.

Οι δύο άντρες ξεναγήθηκαν από τον άνθρωπο που αφιέρωσε τη ζωή του στη Νεμέα, τον καθηγητή Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Μπέρκλεϊ στην Καλιφόρνια, Στέφανο Μίλλερ.

Οι κ.κ. Μητσοτάκης και Βέμπερ εντυπωσιάστηκαν από τους γιγάντιους κίονες του Ναού, όπως βέβαια και από το αρχαίο Στάδιο.

«Σας έφερα τον επόμενο πρωθυπουργό της Ευρώπης», είπε, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης σε όσους ήταν παρόντες.

Ο δήμαρχος Νεμέας, Κώστας Καλατζής, προσκάλεσε τον κ. Βέμπερ να επισκεφτεί το χώρο και ως Πρόεδρος της Κομισιόν. «Θα έρθω αλλά με τον επόμενο πρωθυπουργό της Ελλάδας», απάντησε ο κ. Βέμπερ.

Πηγή: www.newsit.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ