Το μήνυμα της Ελένης Μενεγάκη στο Instagram και η φωτογραφία που σαρώνει!


Τελευταία εκπομπή το μεσημέρι της Μεγάλης Τρίτης για την Ελένη Μενεγάκη.

Η παρουσιάστρια λίγο πριν το κλείσιμο της εκπομπής της αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές της και έστειλε το μήνυμά της για τις ημέρες του Πάσχα.

«Να ευχηθώ σε όλους σας και σε εσάς πραγματικά να περάσουμε όμορφα αυτές τις άγιες μέρες. Να είμαστε κοντά με την οικογένειά μας. Το χαμόγελό μας να μη μας εγκαταλείψει καθόλου και με φόρα και τρέλα, την άλλη εβδομάδα, Τρίτη, θα είμαστε εδώ», είπε. Λίγη ώρα μετά η Ελένη θέλησε να αποχαιρετήσει και τους διαδικτυακούς της φίλους.

Πόσταρε μια υπέροχη φωτογραφία της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram κι έγραψε στη λεζάντα: «#eleni τελευταία εκπομπή η σημερινή και επιστροφή την Τρίτη του Πάσχα ! Χαρείτε την κάθε μέρα με αυτούς που αγαπάτε και μην ξεχνάτε να βρείτε λίγο χρόνο και για εσάς».

Όπως ήταν φυσικό η φωτογραφία και το μήνυμά της σάρωσαν με χιλιάδες likes και σχόλια. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η παρουσιάστρια θα περάσει αυτές τις Άγιες ημέρες στον επίγειο παράδεισο της, που δεν είναι άλλος από το νησί της Άνδρου. Δείτε την ανάρτησή της.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ