Κάνετε και εσείς αυτά τα “περίεργα” πράγματα στην ντουζιέρα σας;

Μπορεί η ντουζιέρα ή η μπανιέρα σας να υπάρχει για να κάνετε το μπάνιο σας αλλά κάποιοι άνθρωποι τις χρησιμοποιούν για πράγματα που δεν φαντάζεστε. Δείτε ποια είναι αυτά.

Βάζουν μπουγάδα

Αυτό στην πραγματικότητα δεν είναι καθόλου περίεργο αλλά «ιδυοφυές». Για να το κάνετε και εσείς μπορείτε να βάλετε μία μικρή λεκανίτσα δίπλα σας και να της βάλετε λίγο απορρυπαντικό ρούχων. Προσθέστε το ρούχο που θέλετε να πλύνετε και κάντε κανονικά το μπάνιο σας. Μαζί με εσάς θα πλυθεί και αυτό. Στο τέλος μπορείτε να το τρίψετε και λιγάκι αν έχει κάποιο λεκέ.

Καθαρίζουν το ντους

Πολλοί είναι αυτοί που μπαίνουν στο ντους γυμνοί, ξεκινάνε το καθάρισμα και μετά κάνουν το μπάνιο τους. Δεν είναι κακή ιδέα αν σκεφτεί κανείς πως ειδικά το καλοκαίρι που οι θερμοκρασίες είναι υψηλές μετά το τρίψιμο του μπάνιου χρειάζεστε οπωσδήποτε ένα μπάνιο.

Πλένουν τα δόντια τους

Πίνουν μπύρα

Αυτό είναι λίγο πιο περίεργο αλλά η αλήθεια είναι πως το κάνουν πολλοί. Το να πίνουν κρύα μπύρα και να κάνουν ζεστό μπάνιο είναι μία ιδιαίτερα χαλαρωτική εμπειρία – τουλάχιστον για τους άντρες.

Τρώνε σνακ

Πέρα από την μπύρα, λοιπόν, υπάρχει κόσμος που τρώει και ένα σνακ κατά τη διάρκεια του μπάνιου του. Μάλιστα οι περισσότεροι από αυτούς τρώνε ξηρούς καρπούς, σοκολάτες και cookies. Πώς μπορεί, όμως, κανείς να φάει ένα cookie στο ντους; Το μυστικό είναι ότι το τρώει με τη μία.

Κοιμούνται

Μπορεί να μην είναι πολύ συχνό αλλά συμβαίνει. Κάποιοι θέλουν να κοιμούνται που και που στην μπανιέρα τους για αλλαγή. Κάποιοι άλλοι τσακώνονται με το ταίρι τους και καταλήγουν να κοιμούνται εκεί ο ένας από τους δύο. Αν βάλετε μια κουβέρτα από κάτω, η μπανιέρα γίνεται πολύ αναπαυτική.

ΠΗΓΗ

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ