Θεοχάρης Ιωαννίδης: «Θα μπορούσα να υπάρξω ως παρουσιαστής, να κάνω προώθηση προϊόντων…»


Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης μίλησε για τον ρόλο που θυμάται και τον έχει στιγματίσει, αλλά και για την επιστροφή της μυθοπλασίας στην ελληνική τηλεόραση.

Ο ηθοποιός, ωστόσο, αποκάλυψε ότι θα μπορούσε να υπάρξει και ως τηλεπαρουσιαστής, εξηγώντας τον συλλογισμό του.

Από τους τηλεοπτικούς σου ρόλους ποιον θυμάσαι με αγάπη και ποιον θα ήθελες να ξεχάσεις;

«Δεν θέλω να ξεχάσω κανέναν, όλοι τους με ορίζουν. Ο Πάτροκλος, που έκανα στο “Μπρού­σκο”, ήταν ένας ρόλος με πολύ πόνο και βοήθησε κι εμένα στο να αναζητήσω διάφορα πράγματα που είχα μέσα μου και ήθελα να βγάλω».

Μπορεί ένας ρόλος να βοηθήσει έναν ηθοποιό να ανακαλύψει πράγματα για τον εαυτό του;

«Είναι μια αμφίδρομη σχέση. Είναι σαν να πα­ντρεύεσαι έναν άλλον άνθρωπο, ειδικά αν παίζεις έναν ρόλο για μεγάλο χρονικό διάστημα ή αν τον ερμηνεύεις στο θεατρικό σανίδι, όπου δίνεις όλο σου τον εαυτό δίχως διακοπή».

Πλέον βλέπουμε τα κανάλια να κάνουν και πάλι στροφή στη μυθοπλασία

«Αμήν! Θέλαμε πολύ καιρό να επιστρέψει η ελληνική μυθοπλασία. Από πέρυσι είχαν φανεί δείγματα και τώρα βλέπουμε μεγαλύτερη επένδυ­ση στις σειρές. Φέτος θεωρώ πως έχει επέλθει μια ισορροπία ανάμεσα στη μυθοπλασία και τα άλλα είδη προγράμματος».

Είναι εύκολο για έναν ηθοποιό να διαφυλάξει την προσωπική του ζωή από τα φώτα της δη­μοσιότητας;

«Κρίνοντας εξ ιδίων θα σου πω ότι είναι πάρα πολύ εύκολο. Θεωρώ πως όσο πιο μυστικιστικά κινείσαι τόσο πιο ενδιαφέρουσα είναι και η παρου­σία σου στον χώρο. Παλιά τα πράγματα ήταν πιο σκληροπυρηνικά. Τώρα οι ηθοποιοί καλούνται να κάνουν πολλά πράγματα παράλληλα. Βρίσκονται στο θέαμα, εξυπηρετούν το θέαμα».

Μπορεί να σε δούμε και σαν παρουσιαστή;

«Θα μπορούσα να υπάρχω οπουδήποτε υπάρχει μια σεναριακή βάση σε όλο αυτό που πάω να κάνω και μπορώ να το βασίσω πάνω σε έναν ρόλο. Συνεπώς θα μπορούσα να υπάρξω ως παρουσιαστής, να κάνω προώθηση προϊόντων, να τραγουδώ στη σκηνή ενός μιούζικαλ, όλα είναι μέρος της δουλειάς».

Η Αμερική τι θέση έχει στην καρδιά σου;

«Η Ελλάδα είναι το σπίτι μου και η Αμερική το φευγιό μου! Προσπαθώ το φευγιό μου να το συνδυάζω και με επαγγελματικό λόγο, για να βιοπορίζομαι πιο εύκολα», λέει στο Τηλέραμα.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ