Βασίλης Μίχας: Έτσι είναι η ζωή του μετά την «Επιστροφή»


Ο Βασίλης Μίχας, μίλησε σε γνωστή εφημερίδα και φυσικά αναφέρθηκε στην σειρά που πρωταγωνιστεί.

Ο νεαρός πρωταγωνιστής της τηλεοπτικής σειράς «Η επιστροφή», αποκάλυψε μεταξύ άλλων, αν η δημοσιότητα του έχει αλλάξει τη ζωή.

Πόσο όμως έχει αλλάξει τη ζωή του η αναγνωρισιμότητα;
«Κακά τα ψέματα, την έχει αλλάξει. Δεν μου είχε συμβεί ξανά να με αναγνωρίζουν στον δρόμο ή σε κάποιο μαγαζί που πηγαίνω. Ωστόσο, λόγω των πολύωρων καθημερινών γυρισμάτων δεν έχω και πολλή επαφή με τον κόσμο. Κυρίως μέσω των social media και των μηνυμάτων έχω μια εικόνα όλου αυτού που μου συμβαίνει».
Σε ό,τι αφορά την επιτυχία της σειράς, ο Βασίλης πιστεύει ότι είναι συνδυασμός πολύ δυνατού σεναρίου και καλών ηθοποιών που ενσαρκώνουν τους ρόλους.
«Κι εγώ έχω σκεφτεί πολλά για τον ρόλο μου. Πώς θα ένιωθα αν μου συνέβαιναν όλα αυτά που συμβαίνουν στον ήρωά μου. Νομίζω πως μόνο έτσι μπορείς να πλησιάσεις έναν ρόλο και να παίξεις με ειλικρίνεια», ανέφερε στην Espresso.

Όσο για το τι θα κάνει το Πάσχα είπε:
«Θα μείνω στην Αθήνα, γιατί θέλω να ξεκουραστώ κάποιες μέρες. Έρχομαι από μια πολύ “άγρια” σεζόν, με πολύωρα καθημερινά γυρίσματα. Θα πάω στον Επιτάφιο και στην Ανάσταση, καθώς αυτές οι ημέρες είναι που σε βγάζουν λίγο από την καθημερινότητα και νιώθεις τη διαφορά σε πολλά επίπεδα».

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ