Μάντεψε την ηλικία και κάνε «Boom» στον ΣΚΑΪ


Έπειτα από αρκετό καιρό και συγκεκριμένα από την άδοξη ολοκλήρωση του «Κάνε παζάρι» ο ΣΚΑΙ επιστρέφει στην τυπολογία των τηλεπαιχνιδιών.

«Guess my age» («Μάντεψε την ηλικία μου») είναι το πρώτο παιχνίδι που εντάσσεται σύντομα στο πρόγραμμα του σταθμού, ίσως και μέσα στον Μάιο, και θα δίνει lead in στο βραδινό δελτίο ειδήσεων.

Οι παίκτες, όπως προκύπτει και από τον τίτλο, θα πρέπει να μαντέψουν την ηλικία άλλων προσώπων. Ενα αρχικό ποσό δίνεται στους παίκτες και εκείνοι με τη σειρά τους κάνουν ερωτήσεις που θα τους βοηθήσουν να προσδιορίσουν την ηλικία του προσώπου που έχουν απέναντι τους.

Κάθε φορά βέβαια που θα γίνεται ερώτηση θα αφαιρούνται και χρήματα από το αρχικό ποσό. Σύμφωνα με το tv Έθνος για την παρουσίαση του παιχνιδιού έχει ακουστεί το όνομα του Γιώργου Λιανού.

Από τη νέα τηλεοπτική σεζόν στη συχνότητα του ΣΚΑΙ έρχεται και το «Βοοm». Στο τηλεπαιχνίδι γνώσεων που γνωρίζει τεράστια επιτυχία σε ΗΠΑ και αρκετό ευρωπαϊκές χώρες, ο παίκτης με κάθε σωστή απάντηση κόβει τα καλώδια μιας «βόμβας».

Αν τα κόψει όλα και απενεργοποιήσει τη βόμβα πριν τελειώσει ο χρόνος, κερδίζει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ