Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Το θεωρώ και λίγο ρατσιστικό όλο αυτό με το δυναμικό κοινό»

Σχεδόν 14 χρόνια η Βίκυ Χατζηβασιλείου ανοίγει «Πακέτο» στον Alpha.

Aνεξαρτήτως από τα ποσοστά τηλεθέασης, σκέφτηκε ποτέ η ίδια να σταματήσει την εκπομπή.

«Οχι, ποτέ! Ούτε μία στιγμή, ούτε στις μεγαλύτερες δυσκολίες. Το πιστεύω και το αγαπώ πολύ το «Πακέτο». Έχω δώσει ψυχή και θεωρώ πως έχει ακόμη δρόμο να διανύσει. Δεν έχει κάνει τον κύκλο του. Το «Πάμε πακέτο» οδηγεί τον κόσμο στο να βιώνει τα συναισθήματα του»

Δεν την κούρασε ποτέ; «Οχι. Και έχω κάνει σχεδόν τα πάντα στην τηλεόραση. Από πρωινή ενημερωτική εκπομπή και ειδήσεις μέχρι σόου. Είναι η μοναδική εκπομπή που μου έχει δώσει τόση ψυχική ένταση και τόσο συναίσθημα. Δεν έχω λόγο να αναζητήσω κάτι άλλο που θα με βάλει σε μια μέτρια δόνηση, με μέτριο αποτέλεσμα. Εχω την πιο δημιουργική εκπομπή στην ελληνική τηλεόραση»

Η εκπομπή είναι πρώτη στο σύνολο του κοινού, λίγο χαμηλότερα στο δυναμικό κοινό 18-54. Παρακολουθεί τα νούμερα; Συμφωνεί στον διαχωρισμό γενικό σύνολο – δυναμικό κοινό; «Πολλά Σαββατόβραδα η εκπομπή είναι πρώτη και στο 18-54. Και να σας πω, το θεωρώ και λίγο ρατσιστικό όλο αυτό με το δυναμικό κοινό. Είναι σαν να λέμε με ενδιαφέρει μόνο τι παρακολουθεί η Μακεδονία και αδιαφορώ για την Πελοπόννησο και τη Στερεά Ελλάδα. Δεν συμφωνώ με τον συγκεκριμένο διαχωρισμό. Το «Πάμε πακέτο» έχει καθολική αποδοχή. Στο γενικό σύνολο λοιπόν συμπεριλαμβάνονται όλες οι ηλικίες, όλα τα επίπεδα μόρφωσης, όλες οι κοινωνικές διαστρωματώσεις απ” όλες τις περιοχές της χώρας. Εγώ θέλω να κάνω καλή παρέα και στο νέο παιδί και στον παππού του και στη μαμά του και στη θεία του»

Από τις φετινές ιστορίες που έχουν προβληθεί μέχρι στιγμής, ποια την συγκίνησε περισσότερο; «Σίγουρα η ιστορία της μητέρας με τον γιο της που είδαμε πριν από μερικές εβδομάδες. Η γυναίκα που της πήραν το παιδί στη γέννα και έπειτα από χρόνια την έψαξε ο μικρός και βρέθηκαν για πρώτη φορά στο πλατό», λέει η ίδια στο Tv Έθνος.

Πηγή: www.gossip-tv.gr

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ