Ξανθός κατά Πολάκη: Ατυχής και αχρείαστη η δήλωση για Κυμπουρόπουλο

Ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός “αδειάζει” τον αναπληρωτή του, Παύλο Πολάκη.
Χαρακτήρισε τη δήλωσή του κατά του Στέλιου Κυμπουρόπουλου “ατυχή και αχρείαστη”.
“Βράζει” ο ΣΥΡΙΖΑ κατά του αναπληρωτή υπουργού Υγείας.
Νέο… χτύπημα στο Facebook από τον Παύλο Πολάκη με… μαθήματα για ισότητα και δικαιοσύνη και πυρά κατά Πατούλη.

Μπορεί ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας να κάλυψε απόλυτα (αφού του… τράβηξε τ’ αυτί) αλλά ο προϊστάμενός του στο υπουργείο Υγείας, ο υπουργός Ανδρέας Ξανθός, όχι μόνο πήρε αποστάσεις, αλλά άδειασε μεγαλοπρεπώς τον αναπληρωτή του. Ο Παύλος Πολάκης παραμένει talk of the town και στον ΣΥΡΙΖα «βράζουν» για το unfair της επίθεσης στον υποψήφιο ευρωβουλευτή της ΝΔ, Στέλιο Κυμπουρόπουλο.

Από τη συχνότητα της ΕΡΤ (και ίσως αυτό έχει τη σημασία του) ο υπουργός Υγείας δεν δίστασε να διαχωρίσει τη θέση του. Και να πει ότι τα όσα είπε ο Παύλος Πολάκης ήταν ατυχή και αχρείαστα.

«Ήταν μια ατυχής δήλωση αυτό είναι προφανές. Κυρίως ήταν μια αχρείαστη δήλωση που έδωσε τη δυνατότητα, κατά την άποψή μου, σε μια περίοδο που φαινόταν η ΝΔ να είναι στριμωγμένη επικοινωνιακά για κρίσιμα θέματα της κοινωνικής της ατζέντας, της έδωσε τη δυνατότητα να αντεπιτεθεί, να δημιουργήσει έναν επικοινωνιακό θόρυβο, να απειλεί με κατάθεση πρότασης δυσπιστίας και λίγο να αλλάξει το πολιτικό κλίμα«, είπε ο Ανδρέας Ξανθός στην πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ.

Πηγή: www.newsit.gr

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ