Αμετανόητος Πολάκης: Η νέα ανάρτηση για Κυμπουρόπουλο


Σαν να ξύνεται στην γκλίτσα ή για να το καταλάβει καλύτερα στην κατσούνα του τσοπάνη ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης που επιμένει να κάνει αναρτήσεις μετά την επίθεση που εξαπέλυσε εναντίον του υποψήφιου ευρωβουλευτή της ΝΔ, Στέλιου Κυμπουρόπουλου και όσα ακολούθησαν μετά από αυτό.

Παρά τις αντιδράσεις στο εσωτερικό και όχι μόνο του ΣΥΡΙΖΑ, ο Παύλος Πολάκης έκανε μια νέα ανάρτηση το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης και μέσα σε αυτό μπλέκει τον Στέλιο Κυμπουρόπουλο, τα τρολ και τα ΜΜΕ, τον Κυριάκο Μητσοτάκη και το ντιμπέιτ με τον Τσίπρα, την σύζυγο του Γιάννη Στουρνάρα και τον Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Γιώργο Πατούλη που τον παραπέμπει στο πειθαρχικό.

Ο Παύλος Πολάκης έχει αναρτήσει δυο σκίτσα και εξηγεί με τον Πολάκειο τρόπο: «Με λίγα λόγια παλικάρια: Στη πρώτη φωτογραφία το αποτέλεσμα των «ίσων ευκαιριών» της νεοφιλελεύθερης αντίληψης για τα ΑΜΕΑ. Στη δεύτερη φωτογραφία η ουσία της αριστερής αντίληψης του κοινωνικού κράτους που δημιουργεί δικαιοσύνη και ισότητα για τα άτομα με αναπηρία (τα κουτιά που πατάνε τα παιδιά ειναι τα μόρια, τα επιδόματα, οι ειδικές ρυθμίσεις που θέλουν να καταργήσουν οι οπαδοί του κοινωνικού δαρβινισμού-αυτοματισμού-Νεοφιλελευθερισμού). Αυτό είπα στον υποψήφιο ευρωβουλευτή της ΝΔ κ. Κυμπουρόπουλο».

Και συνεχίζει: «Όλα τα άλλα που γράφουν τα ΜΜΕ και τα τρολ θέλουν να καλύψουν την τροπή σε φυγή του Μητσοτάκη στην πρόκληση του Τσίπρα για τηλεοπτική αναμέτρηση, τη δίωξη της κας Στουρνάρα για την απευθείας ανάθεση με 713.000 ευρώ απο το ΚΕΕΛΠΝΟ του Συνεδρίου e-health το 2014 και το υπερπλεόνασμα 4,4% που οδηγεί σε φορολογικές ελαφρύνσεις και στη ΜΗ μείωση του αφορολόγητου. Άντε καλό βράδυ τώρα και που’ σαι Πατουλη: είσαι λίγος, ελεγχόμενος και διατεταγμένος για να με «δικάσεις», όταν για όλη τη βρωμιά του χώρου της υγείας έχεις πιει το αμίλητο νερό (είμαι και στον Ιατρικό σύλλογο Χανίων όχι στον ΙΣΑ)».Δείτε τη νέα ανάρτηση του Παύλου Πολάκη

Πηγή: www.newsit.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ