NBA: Έκλεισε η τετράδα στα πλέι οφ της Ανατολής. Προβάδισμα για Νάγκετς


Γνωστή έγινε η τετράδα των πλέι οφ της Ανατολής στο ΝΒΑ, μετά τα αποτελέσματα της βραδιάς. Οι Ράπτορς και οι Σίξερς έκλεισαν θέση στους “4”, συνθέτοντας το δεύτερο ζευγάρι. Το άλλο είναι Μπακς – Σέλτικς.

Στα ημιτελικά της Ανατολής στο NBA προκρίθηκαν οι Ράπτορς, οι οποίοι επικράτησαν των Μάτζικ με 115-96 κι έκαναν το 4-1 στη μεταξύ τους σειρά. Κορυφαίος για την ομάδα του Τορόντο ήταν ο Λέοναρντ με 27 πόντους, με τον Σιάκαμ να προσθέτει 24 πόντους. Από πλευράς ηττημένων, ο Όγκουστ είχε 15 πόντους.

Στην ημιτελικά σειρά οι Ράπτορς θα αντιμετωπίσουν τους Σίξερς.

Από την πλευρά της, η ομάδα της Φλαδέλφεια επικράτησε των Νετς με 122-120 κι έκανε άνετα το 4-1 στη σειρά. Πρώτος σκόρερ του αγώνα ήταν ο Εμπίντ με 23 πόντους και ακολούθησε ο Σίμονς με 13, ενώ για τους Νετς ξεχώρισε ο Χόλις-Τζέφερσον με 21 και ΛεΒέρτ με 18 πόντους.

Τέλος, οι Νάγκες πήραν προβάδισμα πρόκρισης στα ημιτελικά της Δύσης, επικρατώντας εντός έδρας των Σπερς με 108-90. Η ομάδα του Ντένβερ έκανε το 3-2 στη σειρά και θα διεκδικήσει στο Σαν Αντόνιο τη νίκη που θα τη στείλει στα ημιτελικά.

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Μάρεϊ με 23 και ακολούθησαν οι Μπάρτον (17) και Γιόκιτς (16), ενώ από τους ηττημένους ξεχώρισαν οι Όλντριτζ και ΝτεΡόζαν με 17.

 

 


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ