Ίαν Στρατής: Τα σοκαριστικά μηνύματα στα social media και οι γυμνές φωτογραφίες


Φέτος τον απολαμβάνουμε μέσα από το σόου μεταμορφώσεων του Ant1, YFSF.

Έχει πηγαίο ταλέντο, εξαιρετικό χιούμορ και με ό, τι καταπιάνεται το καταφέρνει με επιτυχία.

Ο λόγος για τον Ίαν Στρατή.

Ο τραγουδιστής μιλώντας σε πρόσφατη συνέντευξή του αναφέρθηκε στα social media και στα πονηρά μηνύματα που λαμβάνει κατά καιρούς.

Ποιο ήταν το τελευταίο μήνυμα που έλαβες στα social media σου και σε σόκαρε;
«Ποτέ δεν έχω σοκαριστεί από αυτά που μου στέλνουν! Τουλάχιστον, όχι στον βαθμό που θα πω «πω, πω, τι λέει τώρα;» ή «τι φωτογραφία μου έστειλε ρε;». Όχι, όλα μες στη ζωή είναι. Και οι γυμνές φωτογραφίες και τα πιο πονηρά μηνύματα… Δεν το επικροτώ, αλλά συμβαίνει. Προχωράω παρακάτω»

Εσύ, έχεις φλερτάρει μέσω διαδικτύου;
«Ναι, έχει τύχει. Το έκανα κι αυτό!»

Και; Πέτυχε;
«Αν είχε αίσια κατάληξη με ρωτάς; Ναι, είχε. Προχώρησε… Αυτό, όμως, δεν είναι το σύνηθες. Έχει να κάνει με τους ανθρώπους, ανάλογα την περίπτωση. Σε κάποιους μπορεί να βγει σε καλό και, σε κάποιους άλλους, να μη γίνει τίποτα. Γενικά, σου ξαναλέω, δεν συνηθίζω να γνωρίζω κοπέλες μέσω των social. Είμαι λίγο πιο ρομαντικός»

Κάνεις εσύ την πρώτη κίνηση;
«Ναι, σχεδόν πάντα εγώ την κάνω, όταν βεβαίως μου αρέσει μία κοπέλα. Ωστόσο, μου έχει συμβεί και το αντίθετο. Να έρθει μία κοπέλα, να με φλερτάρει και να μου δείξει ότι με θέλει. Ok, δεν με χαλάει κι αυτό, ούτε το θεωρώ κακό. Πλέον, οι γυναίκες διεκδικούν αυτό που θέλουν, είναι πιο ανεξάρτητες από όσο ήταν κάποτε, την εποχή των παππούδων μας. Απλά, εμένα μου αρέσει πιο πολύ ο ρόλος του κυνηγού», αποκαλύπτει ο ίδιος στο Down Town Κύπρου.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ