Χρηστίδου-Μαραντίνης: Αυτή είναι η τελευταία τους κοινή τηλεοπτική συνέντευξη!


Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση χθες, 23 Απριλίου ότι η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης χωρίζουν.

Το ζευγάρι μετά από 13 χρόνια κοινής πορείας και εννιά χρόνια έγγαμου βίου έχοντας αποκτήσει δύο αγόρια, αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους.

Η ανακοίνωσή τους ανέφερε: «Μέσα σε αυτά τα χρόνια της κοινής μας πορείας, έχετε δείξει απίστευτη αγάπη για εμάς και έχετε σταθεί δίπλα μας σε κάθε χαρά και λύπη μας. Είναι ιδιαίτερα αμήχανο που φτάνουμε μέσα από εδώ να ανακοινώσουμε κάτι τόσο προσωπικό αλλά αυτό συνεπάγεται της δουλειάς που έχουμε επιλέξει να κάνουμε και αγαπάμε τόσο πολύ, αλλά και του σεβασμού που τρέφουμε για όλους εσάς. Αποφασίσαμε από κοινού να χωρίσουμε τους δρόμους μας σαν ζευγάρι, μετά από 13 χρόνια κοινής πορείας και 9 χρόνια γάμου. Αυτή τη δύσκολη απόφαση την πήραμε ύστερα αππό πολλή μεγάλη προσπάθεια, ώριμη σκέψη και πάντα μέσα από το πρίσμα της αδιαμφισβήτητης αγάπης που έχουμε μοιραζόμαστε για τα δυο μας παιδιά, για τα οποία ασφαλώς και παραμένουμε ενωμένοι και αφοσιωμένοι γονείς, διατηρώντας την οικογένειά μας κάτω από μία νέα, πρωτόγνωρη για εμάς, δομή. Στέλνουμε την αγάπη μας σε όλους και ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη διακριτικότητά σας απέναντι στην οικογένειά μας σε αυτή τη νέα της αρχή

Θοδωρής & Σίσσυ».

Η Σίσσυ και ο Θοδωρής πριν από ένα χρόνο είχαν μιλήσει στον Νίκο Κοκλώνη για τους καβγάδες τους και εάν έφτασαν να πουν ποτέ «τέλος, χωρίζουμε»! Η Σίσσυ τότε είχε πει: «Σε διάφορες φάσεις έχουμε πει να χωρίσουμε αλλά δεν μου έχει δώσει ποτέ σημασία»! Δείτε τι έλεγε πριν ένα χρόνο το άλλοτε ζευγάρι!

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ