26 Ιουλίου 2025

Καταιγιστικές εξελίξεις στην υπόθεση Μουρτζούκου – «Δεν θα αντέξει στη φυλακή», λέει ο αδελφός της


Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως σχετικά με την υπόθεση της 25χρονης Ειρήνης Μουρτζούκου, η οποία κατηγορείται για τον θάνατο έξι βρεφών και κρατείται στις φυλακές Κορυδαλλού.

Στο ήδη βαρύ κλίμα, προστίθενται οι δηλώσεις του αδελφού της, Δημήτρη Μουρτζούκου, καθώς και η απάντηση της Πόπης Αναγνωστοπούλου, μητέρας του μικρού Παναγιωτάκη, που έχει χάσει τη ζωή του υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες.

«Η Ειρήνη έχει απελπιστεί – Να μπει και η μάνα μου μέσα»

Σε τηλεοπτική του εμφάνιση στην εκπομπή «Υποθέσεις», ο Δημήτρης Μουρτζούκος εμφανίστηκε συντετριμμένος για την κατάσταση της αδερφής του. Μίλησε για την ψυχολογική της κατάρρευση και άφησε σαφείς αιχμές και κατά της μητέρας τους:

«Η Ειρήνη τώρα έχει απελπιστεί εκεί μέσα, κλαίει τώρα εκεί που κάθεται. Εγώ όμως θέλω τώρα, θέλω να μπει και η μάνα μου, όχι αυτή μόνο», είπε εμφανώς συγκινημένος.


Ερωτηθείς αν του λείπουν οι αδερφές του, απάντησε: «Ναι, και οι δύο. Εγώ άμα μπορούσα να έκανα κάτι και να είχα λεφτά, θα τις είχα και τις δύο εδώ κοντά μου».

Συνεχίζοντας, εξέφρασε την έντονη ανησυχία του για την ασφάλεια της Ειρήνης μέσα στη φυλακή: «Όχι, η Ειρήνη δεν θα την αντέξει τόσο πολύ τη φυλακή της. Φοβάμαι μην της σκοτώσει και κανείς εκεί μέσα, μην κάνει καμιά μαλ@@@ μόνη της. Το είχε πει, άμα γίνει τίποτα με αυτήν, θα κάνει μεγάλη ζημιά».

Η απάντηση της Πόπης: «Η Ειρήνη χειραγωγεί τον Δημήτρη»

Η Πόπη Αναγνωστοπούλου σχολίασε τις δηλώσεις του Δημήτρη, αφήνοντας σαφείς υπαινιγμούς για την επιρροή της Ειρήνης επάνω του:

«Ναι. Εντάξει, αυτό να μην αναφερθούμε τώρα. Γιατί, ε! Γιατί υπάρχει κάποιο θέμα και πρόβλημα εκεί πέρα που έχουμε μιλήσει εκεί που πρέπει να έχουμε μιλήσει. Και με την Ειρήνη. Έχει βάλει το χεράκι της εκεί. Η Ειρήνη χειραγωγεί τον Δημήτρη. Ε, δεν μπορώ να πω περισσότερα».

Νέα καταγγελία για τον θάνατο 2χρονου παιδιού

Στο μεταξύ, μια νέα καταγγελία έρχεται να περιπλέξει ακόμα περισσότερο την υπόθεση. Μια γυναίκα υποστηρίζει ότι η κόρη της, 2 ετών, πέθανε κατά την περίοδο συγκατοίκησής της με την Ειρήνη Μουρτζούκου στην Αθήνα, λίγο πριν εκείνη φύγει για τη Γερμανία. Η γυναίκα πρόκειται να καταθέσει επίσημα στις Αρχές, ενώ διερευνάται αν το συμβάν συνδέεται με τις υπόλοιπες υποθέσεις θανάτων.

Εντός των φυλακών: Προβληματική προσαρμογή και λεκτικές επιθέσεις

Η Ειρήνη Μουρτζούκου, που βρίσκεται υπό κράτηση στον Κορυδαλλό, φέρεται να βρίσκεται σε ιδιαίτερα άσχημη ψυχολογική κατάσταση, σύμφωνα με πληροφορίες των δικηγόρων της. Αντιμετωπίζει λεκτικές επιθέσεις από άλλες κρατούμενες, ενώ περιμένει να κληθεί για νέα κατάθεση σχετικά με την υπόθεση του Παναγιωτάκη.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ