Πώς θα αντιμετωπίσεις τα πρηξίματα στα μάτια σου εύκολα, γρήγορα και οικονομικά


Αν έχετε ξυπνήσει και εσείς με πρησμένα μάτια που μοιάζουν σχεδόν σαν να σας έχει τσιμπήσει κάτι, αλλά δεν σας έχει τσιμπήσει και απλά έτσι ξυπνάτε, συνεχίστε να διαβάζετε. Αυτό επιδεινώνεται τα Σαββατοκύριακα, καθώς ο περισσότερος από τον κανονικό ύπνο, σε συνδυασμό με τα ποτά και ίσως στο λίγο περισσότερο αλάτι στο φαγητό οδηγούν σε πρηξίματα. Τι πρέπει να κάνετε;

Να μην φάτε κάτι πολύ αλμυρό. Αν μασουλήσετε κάτι αλμυρό πριν κοιμηθείτε, οι πιθανότητες να ξυπνήσετε με πρησμένα μάτια είναι πολύ μεγάλες.
Να πιείτε πολύ νερό πριν κοιμηθείτε για να περιορίσετε τη ζημιά που μπορεί να κάνει το ποτό (after office cocktails) και το φαγητό (ξέρουμε πόσο σκληρό είναι να σας ζητάμε να μην φάτε μια λιχουδιά μετά το γραφείο, την αξίζετε!).

Να βάλετε την κρέμα ματιών σας στο ψυγείο πριν την απλώσετε.
Να φτιάξετε παγάκια. Όχι δεν θα τα βάλετε στο ποτό σας, θα τα χρησιμοποιήσετε το πρωί του Σαββάτου όσο πίνετε τον πρωινό σας καφέ. Φυσικά δεν εννοούμε να γεμίσετε την παγοθήκη σας και απλά να βάλετε τα παγάκια στα μάτια, αν και αυτό θα κάνει δουλειά. Φτιάξτε πράσινο τσάι ή χαμομήλι και βάλτε αυτό στην παγοθήκη σας αντί για νερό. Τα αντιοξειδωτικά του τσαγιού και του χαμομηλιού σε συνδυασμό με το κρύο, όχι μόνο θα ανακουφίσουν τα μάτια σας και θα μειώσουν τα πρηξίματα αλλά θα σας χαρίσουν πολύ φρέσκια και λαμπερή όψη. Εγγυημένα.

ΠΗΓΗ

 


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ