ΝΔ: Στο ίδιο κάδρο με τον Πολάκη ο Τσίπρας


Στον Αλέξη Τσίπρα μεταθέτει την πίεσή της η ΝΔ για τις δηλώσεις Πολάκη, βάζοντας στο κάδρο τον ίδιο τον πρωθυπουργό κι όχι τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, κυρίως διότι ο κ. Τσίπρας δεν απέπεμψε το κυβερνητικό του στέλεχος ή δεν ζήτησε, έστω, συγγνώμη ο ίδιος για την απρεπή ενέργειά του.

Δεν είναι τυχαίο έτσι πως ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε από τον Ασπρόπυργο, όπου περιόδευσε, πως «ο κ. Τσίπρας, χθες, επέλεξε να ταυτιστεί απόλυτα με τον κ. Πολάκη. Δεν νομίζω ότι υπάρχει Έλληνας σήμερα ο οποίος να μην αντιλαμβάνεται ότι Πολάκης ίσον Τσίπρας και Τσίπρας ίσον Πολάκης».

Για να καταλήξει ως εξής ο πρόεδρος της ΝΔ: «Φαντάζομαι ότι ο κ. Τσίπρας σήμερα θα αισθάνεται πάρα πολύ μόνος του με την επιλογή του, ακόμη και μέσα στο ίδιο του το κόμμα». Στη ΝΔ δεν έχει περάσει απαρατήρητο το γεγονός ότι αρκετά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ διαφοροποιούνται και δεν υιοθετούν την κάλυψη που του παρείχε το Μαξίμου. Θεωρούν δε αδιανόητο το γεγονός ότι υπάρχουν στελέχη, όπως ο Γιώργος Κυρίτσης ή ακόμη και ο Νίκος Παππάς, οι οποίοι υιοθετούν την… υπερασπιστική γραμμή του αναπληρωτή υπουργού Υγείας περί «πολιτικής κριτικής» απέναντι στον Στέλιο Κυμπουρόπουλο.Ούτως ή άλλως, αμέσως μετά το Πάσχα και με το άνοιγμα της Βουλής μετά την Κυριακή του Θωμά – δηλαδή στις 7 Μαΐου – η ΝΔ θα καταθέσει την πρόταση μομφής κατά του κ. Πολάκη, την οποία προανήγγειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και επιθυμεί να μετατρέψει σε ψήφο εμπιστοσύνης ο πρωθυπουργός.

Πηγή: www.newsit.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ