Κύπρος – Ορέστης: Νέο ένταλμα σύλληψης για τον serial killer

Νέο ένταλμα σύλληψης για τον….”Ορέστη” εξέδωσαν οι Κυπριακές αρχές, ο οποίος είναι… ήδη κρατούμενος για υποθέσεις απαγωγής και φόνου εκ προμελέτης.

Επίσημη αστυνομική ανακοίνωση αναφέρει ότι το νέο ένταλμα σύλληψης εναντίον του, εκδόθηκε μετά από μαρτυρία που εξασφαλίστηκε, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με νέα υπόθεση φόνου εκ προμελέτης και απαγωγής με σκοπό το φόνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες ωστόσο δεν εντοπίστηκε τρίτο πτώμα, όμως πρόκειται για υπόθεση που αφορά υποψήφιο θύμα, το οποίο αγνοείται από το Δεκέμβριο του 2017 και η μητέρα της οποίας απηύθυνε έκκληση μέσω τηλεοράσεως για εντοπισμό της κόρης της.

Εξάλλου, φαίνεται πως η… επανασύλληψη πραγματοποιήθηκε βάσει στοιχείων από τα τηλεπικοινωνιακά δεδομένα του υπόπτου. Ο serial killer της Κύπρου χαμογελαστός φωτογραφίζει τον Χριστόφια

Aύριο ο 35χρονος αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, όπου θα υποβληθεί αίτημα για περαιτέρω κράτηση του, σε σχέση με την νέα υπόθεση.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Επανασυνελήφθη 35χρονος για νέα υπόθεση φόνου και απαγωγής#Cyprus #cypolicehttps://t.co/yqX5r79yG7 pic.twitter.com/TjIXxmk1qD

πηγή: philenews.com

Πηγή: www.newsit.gr

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ