Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μάντσεστερ Σίτι LIVE: Ντέρμπι τίτλου


Το Μάντσεστερ… χωρίζεται στα δύο, σε ένα ντέρμπι όπου θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την ομάδα που θα «σηκώσει» την κούπα στη φετινή Premier League.
Η Γιουνάιτεντ υποδέχεται στο «Ολντ Τράφορντ» την μισητή συμπολίτισσα ,Σίτι, που καίγεται για τη νίκη.
Οι «πολίτες» βρίσκονται δύο βαθμούς πίσω από την Λίβερπουλ και σε περίπτωση που δεν πάρουν το «τρίποντο», τότε ο τίτλος θα… πάρει το δρόμο προς τους «ρεντς».

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχεται τη Μάντσεστερ Σίτι στο «Όλντ Τράφορντ» και… μπαίνει στη μέση της μάχης τίτλου δύο ομάδων που αντιπαθεί.

Ο φετινός τίτλος της Premier League εξελίχθηκε σε… κούρσα για δύο και η ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ μπορεί να «κρίνει» το που θα πάει. Η Λίβερπουλ βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, με 88 βαθμούς, τρεις αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση του φετινού πρωταθλήματος.

Η Μάντσεστερ Σίτι την ακολουθεί στο -2, αλλά με ένα ματς λιγότερο, αυτό κόντρα στη μισητή συμπολίτισσα, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα δεν έχει κάποιο άλλο «μεγάλο» ματς μπροστά της. Έτσι, σε περίπτωση που φύγει με το «διπλό» από το «Όλντ Τράφορντ» θα έχει αγκαλιάσει την φετινή κούπα.

Παρακολουθήστε LIVE από το NewsIt.gr την εξέλιξη της αναμέτρησης

 

Η Λίβερπουλ κάθεται αυτή τη στιγμή σε… αναμμένα κάρβουνα, αφού το αποτέλεσμα του ντέρμπι του Μάντσεστερ θα κρίνει κατά πολύ το αν θα κάνει ένα τεράστιο βήμα για την κατάκτηση του τίτλου στην Premier League μετά από 29 χρόνια (από το 1990)!

Η σημερινή αναμέτρηση γίνεται στα πλαίσια της 31ης αγωνιστικής της Premier League και το συγκεκριμένο είναι το υπ’ αριθμόν 178ο ντέρμπι του Μάντσεστερ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ηττήθηκε την τελευταία αγωνιστική με 4-0 από την Έβερτον στο «Γκούντισον Παρκ», με αποτέλεσμα να υπάρξει έντονη και άσχημη κριτική προς τους ποδοσφαιριστές της.

Η Μάντσεστερ Σίτι προέρχεται από τον οδυνηρό της αποκλεισμό στα προημιτελικά του Champions League από την Τότεναμ, αλλά λίγα 24ωρα μετά νίκησαν την ίδια αντίπαλο στην Premier Lerague.

Η Σίτι έχει «ανθίσει» την δεκαετία που διανύουμε, έχοντας κερδίσει τα τρία πρωταθλήματα της ιστορίας της (2012, 2014, 2018).

Τα τελευταία ματς της Λίβερπουλ στο πρωτάθλημα:

Λίβερπουλ – Χάντερσφιλντ

Νιούκαστλ – Λίβερπουλ

Λίβερπουλ – Γουλβς

Τα τελευταία ματς της Μάντσεστερ Σίτι στο πρωτάθλημα:

Μπέρνλι – Μάντσεστερ Σίτι

Μάντσεστερ Σίτι – Λέστερ

Μπράιτον – Μάντσεστερ Σίτι


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ