Κύπρος: Και τρίτος φόνος από τον «Ορέστη» – Το στοιχείο με τον οποίο «τον έδεσαν» οι αρχές


Μια φωτογραφία «καίει» τον 35χρονο Νίκο Μεταξά.
Εκδόθηκε νέο ένταλμα σύλληψης για τρίτο φόνο.
Τα σατανικά κόλπα για να παραπλανήσει την φίλη της 29χρονης Μαρικάρ από τις Φιλιππίνες.

Οι εξελίξεις διαδέχονται η μια την άλλη στην Κύπρο με πρωταγωνιστή τον 35χρονο Νίκο Μεταξά ο οποίος πλέον κατηγορείται και για τρίτο φόνο. Στο Μιτσερό συνεχίζονται οι έρευνες και έχουν μείνει 10 μέτρα στο φρεάτιο για να διαπιστωθεί αν κρύβει και άλλα μακάβρια μυστικά.

Σήμερα θα οδηγηθεί στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας ο 35χρονος «Ορέστης» για τον οποία εκδόθηκε νέο ένταλμα σύλληψης για νέα υπόθεση απαγωγής και φόνου. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πολίτης», οι αρχές ανακάλυψαν μια φωτογραφία της 29χρονης Μαρικάρ Βαλντέζ Αρκιόλα στα προσωπικά αντικείμενα του 35χρονου. Κύπρος – Ορέστης: Νέο ένταλμα σύλληψης για τον serial killer

Η φωτογραφία έχει τραβηχτεί το 2017 τον Δεκέμβριο όταν δηλαδή εξαφανίστηκε η άτυχη γυναίκα. Επίσης, σύμφωνα με τις αναλύσεις από το κινητό του 35χρονου φαίνεται ότι ήταν ο τελευταίος που είχε επικοινωνήσει μαζί της και έστειλε μήνυμα από το κινητό της για να παραπλανήσει μια φίλη της λέγοντάς της ότι θα πάει στα Κατεχόμενα. Ήταν τόσο σατανικός που χρησιμοποίησε το Google Translate αλλά σε μια διάλεκτο που η Μαρικάρ δεν χρησιμοποιούσε.

Εξετάζεται το ενδεχόμενο το πτώμα που βρέθηκε το Σάββατο στο Μιτσερό να ανήκει στην 29χρονη και γι’ αυτό θα γίνει σύγκριση με DNA που έδωσε η μητέρα της.

Οι αρχές ψάχνουν και κάτι άλλο. Αν το θύμα του «Ορέστη» ήταν το πρώτο, εάν δηλαδή είχε σκοτώσει και άλλες γυναίκες προηγουμένως, πριν δηλαδή τη Μαρικάρ ή ακόμα και μετά την Αριάν.Έχει πλήρη επίγνωση των πράξεών του

Ο 35χρονος εξετάστηκε και από ψυχίατρο ο οποίος διαπίστωσε ότι έχει επίγνωση των πράξεων του και είναι σε θέση να παρακολουθήσει οποιαδήποτε διαδικασία. Από το σπίτι του και από το τρατόπεδο στο οποίο υπηρετεί οι αρχές πήραν σκληρούς δίκους και συσκευές usb, στα οποία πλέον θα επιχειρηθεί ουσιαστικά «ανάγνωση» των δεδομένων που μπορούν να αποκαλύψουν ενδεχομένως και άλλα για τη δράση του.

Με πληροφορίες από politis.com.cy

Πηγή: www.newsit.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ