Ίαν Στρατής: «Γουστάρω να τσαλακώνω την εικόνα μου»

Φέτος τον απολαμβάνουμε στο σόου μεταμορφώσεων του Ant1 και πραγματικά ήταν μια από μεγάλες εκπλήξεις.

Ο Ίαν Στρατής μιλώντας για τη συμμετοχή του στο YFSF αποκαλύπτει το λόγο που είναι το «ναι» ενώ αναλύει την… εικόνα του.

«Μου άρεσε πολύ που έκανα την Sertab στο παιχνίδι τις προάλλες, δεν είχα πρόβλημα που υποδύθηκα μία γυναίκα. Ήταν μία πρόκληση για μένα, όπως και το ίδιο το παιχνίδι. Γι’ αυτό έλαβα μέρος εκεί, άλλωστε. Γουστάρω να τσαλακώνω την εικόνα μου, να δοκιμάζω νέα πράγματα και να φεύγω από τα τετριμμένα», εξηγεί.

Από μικρός έτσι ήσουν;
«Ναι, από πιτσιρικάς. Είχα πάντα ιδιαίτερο στιλ και άποψη – και στον τρόπο που ντυνόμουν, που φερόμουν. Είχα άλλη εικόνα, από τα παιδιά του σχολείου»

Αυτό δεν σου δημιούργησε πρόβλημα;
«Κάποια στιγμή, ναι, έγινε κι αυτό. Πάντα ήμουν, όμως, η ψυχή της παρέας. Το παιδί που έκανε βλακείες, χαζομάρες, αλλά, από την άλλη, δεν ήθελα να προκαλώ πολύ. Τόσο όσο. Ήθελα να περνάω απαρατήρητος»

Πώς γίνεται αυτό, ενώ παράλληλα ξεχώριζες λόγω της εικόνας σου, όπως μου λες;
«Έλα ντε! Κι όμως, το κατάφερνα. Κρατούσα πάντοτε την ισορροπία και δεν ξέφευγα, μάλλον. Να σκεφτείς ότι, ενώ ήμουν αντιδραστικός και οξύθυμος, παράλληλα είχα και χαμηλό προφίλ. Στο σχολείο, τότε που ήμουν μέλος σε μία μπάντα που παίζαμε metal, εγώ πήγαινα με το ανάλογο look στο σχολείο. Θυμάμαι ακόμα τις ψηλές δερμάτινες μπότες που φορούσα και μου έφταναν ως το γόνατο. Με κορόιδευαν τότε τα παιδιά, αλλά εγώ ήμουν ψύχραιμος. Μιλούσα και αντιδρούσα θυμάμαι, όταν έκαναν bullying σε άλλα παιδιά, όχι σε εμένα», λέει στο Down Town Κύπρου.

Πηγή: www.gossip-tv.gr

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ