NBA: Απίστευτοι Κλίπερς. “Άλωσαν” ξανά την έδρα των Γουόριορς – videos


Οι Λος Άντζελες Κλίπερς έμειναν “ζωντανοί” στην… τρελή σειρά με τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, “αλώνοντας” για δεύτερη φορά την έδρα των πρωταθλητών με σκορ 129-121, για να κάνουν το 3-2 στις νίκες.

Την ώρα που όλος ο κόσμος περίμενε την πρόκριση των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς στην επόμενη φάση, οι Λος Άντζελες Κλίπερς εμφανίστηκαν σε τρομερή κατάσταση και έκαναν δεύτερο break στην έδρα των πρωταθλητών, μειώνοντας τη σειρά σε 3-2.

Ο Λου Ουίλιαμς ήταν πρώτος σκόρερ με 33 πόντους και 10 ασίστ, με τον Γκαλινάρι να έχει 26 πόντους και τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, Πάτρικ Μπέβερλι να προσθέτει 17 πόντους και 14 ριμπάουντ. Για τους Γουόριορς, ο Ντουράντ είχε 45 πόντους, ο Κάρι 24 και ο Τόμπσον 22.

Στο άλλο ματς της βραδιάς, οι Χιούστον Ρόκετς «τελείωσαν» τη σειρά με τους Γιούτα Τζαζ, επικρατώντας με 100-93 στο πέμπτο παιχνίδι των πλέι οφ, για να πάρουν την πρόκριση με 4-1.

Ο Τζέιμς Χάρντεν ήταν για μία ακόμη φορά, ο πρώτος σκόρερ για την ομάδα του, έχοντας 26 πόντους και με τον Καπέλα να προσθέτει 16 και τους Πολ, Γκόρντον από 15. Για τους ηττημένους ο Ο’ Νιλ είχε 18, ο Ρούμπιο 17 και ο Κρόουντερ 15.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ