Σε δημοπρασία σπάνιο χειρόγραφο του Freddie Mercury.

Δύο σελίδες με μια χειρόγραφη setlist από τον Freddie Mercury βγαίνουν στο σφυρί με τιμή εκκίνησης τις 35.000 δολάρια. Δείτε φωτογραφίες.

Η λίστα των τραγουδιών γραμμένη από τον Freddie Mercury πριν από συναυλία των Queen στην Κοπεγχάγη, το 1978 πωλείται σε δημοπρασία. Ενδέχεται να είναι η μοναδική λίστα που έγραψε ο αξέχαστος αρχηγός του ροκ συγκροτήματος, σύμφωνα με το TMZ.

Οι σελίδες που είχε στην κατοχή του συλλέκτης θα πωληθούν από την εταιρεία αναμνηστικών «Moments in Time» με τιμή εκκίνησης 35.000 δολάρια (πάνω από 31.000 ευρώ).

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ πρόκειται για δύο σελίδες Α4, στις οποίες ο Freddie Mercury έγραψε τους τίτλους τραγουδιών, όπως «We Will Rock You», «Tie Your Mother Down» και «Bohemian Rhapsody» (σε συντομογραφία Bo Rhap).Το χειρόγραφο του Freddie Mercury – Photo TMZΤο χειρόγραφο του Freddie Mercury – Photo TMZ

Η λίστα συνοδεύεται από επιστολή που πιστοποιεί την αυθεντικότητά της από το επίσημο fan club των Queen.Η πιστοποίηση αυθεντικότητας – Photo TMZ

Στο τέλος των σημειώσεων ο τραγουδιστής γράφει τη λέξη «ξενοδοχείο» με θαυμαστικό, (Hotel!!!) που δείχνει ότι πιθανώς ο Φρέντι Μέρκιουρι ανυπομονούσε είτε να ξεκουραστεί είτε να διασκεδάσει σαν ροκ σταρ, μετά τη συναυλία.

Πηγή: www.newsit.gr

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ