Κύπρος: «Συνάντησα αλλά δεν σκότωσα την Μαρικάρ» – Αρνείται το φόνο της ο 35χρονος

Δεν θα μπορούσε να αρνηθεί ότι συνάντησε την 29χρονη Μαρικάρ Βαλντέζ Αρκιόλα ο 35χρονος ίλαρχος της Εθνικής Φρουράς ο οποίος θεωρείται ύποπτος πλέον για τουλάχιστον τρεις φόνους γυναικών. Κι αυτό γιατί σύμφωνα με την εφημερίδα «Πολίτης», οι αρχές ανακάλυψαν μια φωτογραφία της 29χρονης Μαρικάρ Βαλντέζ Αρκιόλα στα προσωπικά αντικείμενα του 35χρονου «Ορέστη».

Ο 35χρονος, έχει παραδεχθεί ήδη το φόνο δύο γυναικών από τις Φιλιππίνες, όμως αρνήθηκε τον τρίτο φόνο με θύμα την 29χρονη Μαρικάρ. Έχει παραδεχθεί ότι σκότωσε την 38χρονη Μαίρη Ρόουζ και την 28χρονη Αριάν Παλάνας.

Όπως επίσης έγινε γνωστό, οι αρχές εκτός από το σπίτι και το στρατόπεδο στο οποίο υπηρετούσε ο 35χρονος ψάχνουν και τον χώρο εργασίας της Μαρικάρ ενώ αστυνομικοί κάνουν έρευνες πόρτα – πόρτα στην περιοχή όπου διέμενε η Μαρικάρ, μην τυχόν και κάποιοι είδαν κάτι που να τους κίνησε την προσοχή.

Σημειώνεται ότι ο 35χρονος παρουσιάστηκε και σήμερα αυτοπροσώπως στο Δικαστήριο χωρίς την εκπροσώπηση συνηγόρου υπεράσπισης. Κύπρος: Και τρίτος φόνος από τον «Ορέστη» – Το στοιχείο με τον…

Η φωτογραφία της Μαρικάρ που βρέθηκε στα προσωπικά αντικείμενα του 35χρονου έχει τραβηχτεί το 2017 τον Δεκέμβριο όταν δηλαδή εξαφανίστηκε η άτυχη γυναίκα. Επίσης, σύμφωνα με τις αναλύσεις από το κινητό του 35χρονου φαίνεται ότι ήταν ο τελευταίος που είχε επικοινωνήσει μαζί της και έστειλε μήνυμα από το κινητό της για να παραπλανήσει μια φίλη της λέγοντάς της ότι θα πάει στα Κατεχόμενα. Ήταν τόσο σατανικός που χρησιμοποίησε το Google Translate αλλά σε μια διάλεκτο που η Μαρικάρ δεν χρησιμοποιούσε.

Οι αρχές ψάχνουν και κάτι άλλο. Αν το θύμα του «Ορέστη» ήταν το πρώτο, εάν δηλαδή είχε σκοτώσει και άλλες γυναίκες προηγουμένως, πριν δηλαδή τη Μαρικάρ ή ακόμα και μετά την Αριάν.

Πηγή: www.newsit.gr

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ