Ανακαίνιση ΤΩΡΑ: Έτσι θα ανανεώσετε το σαλόνι σας βήμα βήμα!


Όπως κάθε χρόνο, η έλευση της άνοιξης «σηματοδοτεί» με έναν ευχάριστο τρόπο το «κλείσιμο» μίας εποχής και το «ξεκίνημα» μίας νέας.

Είναι με άλλα λόγια, η κατάλληλη στιγμή να προχωρήσουμε και σε μία πιο «προσωπική» ανανέωση, θέτοντας σταδιακά νέους στόχους, αποκτώντας νέες, ωφέλιμες συνήθειες και αλλάζοντας όλα εκείνα που μας ενοχλούν και «κουβαλάμε» από το παρελθόν. Αυτό που στην πραγματικότητα χρειαζόμαστε όλοι σε τέτοιες μεταβατικές περιόδους, είναι μία ολική ανακαίνιση, όσο και αν τους περισσότερους από εμάς, αυτή η λέξη μας τρομάζει λιγάκι.

Αν, λοιπόν, θέλετε και εσείς να προχωρήσετε σε ραγδαίες αλλαγές, αναμφίβολα το πρώτο κομμάτι της καθημερινότητας από το οποίο πρέπει να ξεκινήσετε, είναι ο χώρος που περνάτε το μεγαλύτερο μέρος της μέρας, όταν γυρίζετε από το γραφείο. Αυτό φυσικά δεν είναι άλλο από το σαλόνι, το πιο «ζωτικό» κομμάτι του σπιτιού, την ίδια του την… καρδιά! Αν η ιδέα μίας τόσο χρονοβόρας διαδικασίας, σας προκαλεί άγχος και μόνο στη σκέψη, παρακάτω έχουμε καταγράψει για εσάς τα τρία βήματα τα οποία μπορείτε να ακολουθήσετε για μία πετυχημένη, οικονομική και διόλου κουραστική ανακαίνιση του σαλονιού σας!

Μελετώντας το χώρο

Το πρώτο πράγμα που θα χρειαστεί να κάνετε για να ξεκινήσετε, είναι να… αδειάσετε τον χώρο σας, ευτυχώς όχι κυριολεκτικά (τουλάχιστον όχι ακόμη). Θα πρέπει να «απογυμνώσετε» το χώρο από έπιπλα και αντικείμενα, ώστε να μπορέσετε να τον εκμεταλλευτείτε με τον καλύτερο τρόπο. Το γεγονός πως μερικά έπιπλα έχουμε συνηθίσει να υπάρχουν σε ένα συγκεκριμένα σημείο, δεν σημαίνει απαραίτητα πως μας εξυπηρετούν, μας βολεύουν και πως δεν μπορούν να μπουν σε κάποιο σημείο που θα γίνουν πιο εύχρηστα. Αν το συγκεκριμένο βήμα σας δυσκολεύει, κάτι το οποίο είναι πολύ λογικό μίας και έχετε συνηθίσει το χώρο, μπορείτε να ζητήσετε μία επαγγελματική και έμπειρη «ματιά». Κλείνοντας ραντεβού με έναν διακοσμητή ο οποίος θα σας επισκεφθεί στον χώρο σας, πραγματοποιώντας την απαραίτητη μελέτη, θα μπορέσει να αποφέρει τις καλύτερες λύσεις και να σας προτείνει τον νέο εξοπλισμό που θα μεταμορφώσει το σαλόνι σας σε μία αστική «όαση».

Το παλιό πάλι καινούργιο

Πριν βρεθείτε σε μία έξαρση… οργάνωσης και ανανέωσης και πριν απομακρύνετε κάποιο έπιπλο το οποίο δεν είναι πλέον αρκετά λειτουργικό, καλύτερα να το σκεφτείτε διπλά και να συγκρατήσετε τον εαυτό σας! Αν υπάρχει κάποιος καναπές, μία πολυθρόνα, ένα κομψό τραπεζάκι το οποίο συνεχίζει να σας φαίνεται όμορφο ή δυσκολεύεστε να το αποχωριστείτε για συναισθηματικούς λόγους, τότε μπορείτε να απευθυνθείτε στην GAND! Με πολύ χαμηλό κόστος, δωρεάν παραλαβή και παράδοση στο χώρο σας, αναλαμβάνει ακόμη και τις πιο δύσκολες περιπτώσεις επισκευής παλαιών επίπλων, για να φαίνονται πάλι του… κουτιού! Πιο συγκεκριμένα, μπορεί να «ντύσει» με νέα υφάσματα έναν καναπέ, να «φρεσκάρει» τις ξύλινες θαμπές επιφάνειες, ακόμη και να τις βάψει εκ νέου στο χρώμα που εσείς επιθυμείτε. Σε κάθε περίπτωση, πριν αρχίσετε να αναζητείτε νέα έπιπλα, δώστε μία ακόμη «ευκαιρία» στα παλιά να δείξουν… καινούργια!

«Πινελιές» ανανέωσης

Το τρίτο και τελευταίο βήμα, είναι εκείνο το οποίο ουσιαστικά θα καθορίσει και την ταυτότητα του νέου σας σαλονιού. Αφού έχετε αποφασίσει τι θα κρατήσετε, τι θα πάει σε ποιο σημείο και έχετε περάσει από ένα γερό «μαστόρεμα» όλα τα παλιά σας έπιπλα, καιρός να ρίξετε μία ματιά στις νέες προσθήκες που ίσως χρειαστεί να κάνετε. Για να μην χάνετε άσκοπα το χρόνο σας, ο εκθεσιακός χώρος της GAND, είναι η βόλτα που θα σας γεμίσει έμπνευση και ιδέες για τη διαμόρφωση του καθιστικού σας. Θα περιπλανηθείτε σε μία μεγάλη ποικιλία διθέσιων, τριθέσιων καναπέδων, κατασκευασμένους από ανθεκτικά υλικά εξαιρετικής ποιότητας, ειδικά σχεδιασμένους να προσαρμόζονται στις ανάγκες και τις διαστάσεις του χώρου σας, τα οποία συνοδεύονται και με την απαραίτητη 15η γραπτή εγγύηση.

Η φετινή άνοιξη είναι μία καλή αφορμή να έρθει ένας «αέρας» ανανέωσης στο σπίτι και στην καθημερινότητά σας! Έχοντας στο πλάι σας την έμπειρη γνώμη των ειδικών, οι οποίοι θα σας δώσουν τις σωστές κατευθύνσεις για κάθε σας κίνηση, είναι βέβαιο πως η ανακαίνιση όχι μόνο θα στεφθεί με επιτυχία, αλλά θα σας φανεί… παιχνιδάκι!


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ