3.000 ίπποι απέναντι στο χρονόμετρο! (+video)


Πολύ σπάνια έχουμε το προνόμιο, την ευτυχία και την ευκαιρία να δούμε στο ίδιο μέρος, με τον ίδιο οδηγό πίσω από το τιμόνι και υπό ταυτόσημες συνθήκες, αυτοκίνητα που βγάζουν «το ψωμί τους» διατυμπανίζοντας την ταχύτητά τους εντός πίστας. Καλή ώρα οι Porsche 911 GT2 RS, Lamborghini Aventador SVJ, Ferrari 488 Pista και McLaren Senna.

Οι δυο πρώτες δεν είναι άγνωστες με το concept. Για την ακρίβεια, το όλον της ύπαρξής τους στηρίζεται στην ευχέρεια του να θέτουν ρεκόρ ταχύτερου γύρου και να προκαλούν η μία την άλλη. Δεν έχει περάσει δα τόσος πολύς καιρός, από όταν Porsche και Lamborghini έβγαζαν «μαχαίρια» και χρονόμετρα για τον θρόνο στο Nurburgring (τυπικός νικητής η GT2 RS, ουσιαστικός η Aventador καθώς η MR είναι στην ουσία ημι-αγωνιστικό μοντέλο). Ferrari και McLaren έχουν ακόμα βαθύτερες ρίζες στην μεταξύ τους κόντρα, που προέρχονται από τις ανηλεείς μάχες που έδιναν παλιότερα για τους τίτλους της Formula 1. 488 Pista και Senna συνεχίζουν την παράδοση, αλλά σε καμία περίπτωση δεν φτάνουν την σύρραξη Porsche-Lamborghini.

Και τα 4 ξεκινάνε με βάση τα 700 άλογα, με την GT2 RS να βρίσκεται ακριβώς εκεί, την 488 Pista να την ξεπερνά κατά 20 ίππους, την Aventador SVJ να ανεβάζει άλλα 50 και την Senna να κοιτάει άπαντες αφ ‘υψηλού, με τους 800 ίππους της. Ο Tiff Needell αναλαμβάνει να διαχωρίσει την ήρα από το στάρι και να μας κάνει να ζηλεύουμε, κάθε ένα από τα 12 λεπτά και 21 δεύτερα που διαρκεί το video.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ