Μεθυσμένος οδηγούσε ο ηθοποιός Μάικλ Μάντσεν – Απειλείται με φυλάκιση


Μπλεξίματα έχει ο ηθοποιός Μάικλ Μάντσεν ο οποίος πιάστηκε να οδηγεί μεθυσμένος.

Σύμφωνα με τον εισαγγελέα της κομητείας του Λος ‘Αντζελες, ο Μάικλ Μάντσεν που έχει πρωταγωνιστήσει σε ταινίες του Κουέντιν Ταραντίνο («Kill Bill», «Reservoir Dogs»), διώκεται διότι οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ και σαν να μην έφτασε αυτό έπεσε με το αυτοκίνητό του πάνω σε πάσαλο στο Μαλιμπού στην Καλιφόρνια.

Ο ηθοποιός που είναι 61 ετών, είχε συλληφθεί στα τέλη Μαρτίου μετά το ατύχημα ενώ βρισκόταν στη θέση του οδηγού στο αυτοκίνητό του, ένα 4Χ4. Ο Μάντσεν τελούσε υπό την επήρεια αλκοόλ και ήταν σε κακή κατάσταση, σύμφωνα με την ανακοίνωση της εισαγγελίας.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, το ατύχημα οφείλονταν σε παρενέργειες των συνταγογραφούμενων φαρμάκων που παίρνει ο ηθοποιός. Τα φάρμακα αυτά «δρουν καλύτερα όταν ο πελάτης μου τα παίρνει λίγο πριν να πάει για ύπνο και εκείνη την ημέρα τα είχε πάρει νωρίτερα», είχε δηλώσει στα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης.

Ο Μάντσεν αναμένεται να παρουσιαστεί ενώπιον δικαστή στις 20 Μαΐου και κινδυνεύει με ποινή φυλάκισης έως 364 ημερών, αν κριθεί ένοχος.

Ο ηθοποιός συμμετέχει στη νέα ταινία του Κουέντιν Ταραντίνο «Once Upon a Time in Hollywood» («Κάποτε… στο Χόλιγουντ») που θα προβληθεί στις αίθουσες φέτος το καλοκαίρι.

Πηγή: www.newsit.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ