ΠΑΟΚ – Βιεϊρίνια: Μετά το Πάσχα το χειρουργείο.

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια καθυστέρησε το χειρουργείο του για τη ρήξη χιαστών, θέλοντας να συμμετάσχει με την ομάδα στο ματς τίτλου και τη φιέστα κόντρα στον Λεβαδειακό και πλέον η επέμβαση θα γίνει μετά το Πάσχα.

Στην Πορτογαλία θα κάνει την επέμβαση στο γόνατό του, ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, με τον ΠΑΟΚ να ανακοινώνει το πλάνο για το χειρουργείο του αρχηγού της ομάδας.

Ο Πορτογάλος ηγέτης του Δικεφάλου του Βορρά είναι πλέον αναγκασμένος να περιμένει για να χειρουργηθεί, με την είσοδό του στο νοσοκομείο να έχει προγραμματιστεί για τις 6 Μαΐου. Η ενημέρωση από τον ΠΑΟΚ

«Οι αποφάσεις για την επέμβαση αποκατάστασης του αρχηγού του ΠΑΟΚ, Αντρέ Βιεϊρίνια και οι επόμενες κινήσεις.

Ο Βιεϊρίνια ακολούθησε από την πρώτη στιγμή ειδική αγωγή προκειμένου σε συνεννόηση με το ιατρικό τιμ να ικανοποιηθεί η επιθυμία του να είναι παρόν στη μεγάλη στιγμή του αγώνα της Κυριακής και μάλιστα να τιμηθεί με την συμβολική συμμετοχή του.

Στον ποδοσφαιριστή έγινε από την πρώτη στιγμή η κατάλληλη προσέγγιση ώστε να πάρει μέρος στην απονομή και τους πανηγυρισμούς χωρίς περαιτέρω ρίσκο.

Δεδομένου ότι για τους παραπάνω λόγους δεν χειρουργήθηκε άμεσα (το πρώτο 24ωρο), και με δεδομένο τον συνδυασμό κακώσεων (οστικές θλάσεις), αποφασίστηκε η επέμβαση να πραγματοποιηθεί όταν η άρθρωση θα είναι πλέον χωρίς φλεγμονή, πρωτόκολλο που ακολουθείται σε κάθε παρόμοια περίπτωση.

Επιθυμία του ποδοσφαιριστή είναι ο τραυματισμός του να αντιμετωπιστεί από κοινού από τον ιατρό της εθνικής Πορτογαλίας (και θεράποντα ιατρό του στον τραυματισμό του αριστερού γόνατος) κ. Νορόνια και τον επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου του ΠΑΟΚ κ. Παπακώστα .

Για το λόγο αυτό, τα δύο επιτελεία βρίσκονται σε συνεννόηση για την διευθέτηση του θέματος και η επέμβαση έχει προγραμματιστεί για τις 06.05 στο Πόρτο μετά τη συνάντηση των δύο γιατρών».

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ