Ο ιδιαίτερος αγώνας του Πετρούνια.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας αφήνει για λίγο το άθλημα που κυριαρχεί για να συμβάλει με τις δυνάμεις του για έναν ξεχωριστό σκοπό. Δείτε τα videos.

Το όνομα Λευτέρης Πετρούνιας είναι συνυφασμένο με τη θέληση, την επιμονή, τον αγώνα, την προσπάθεια, την κατάκτηση, την κορυφή. Δεν υπάρχει χρυσό μετάλλιο που να μην έχει κρεμαστεί στο στήθος του, είτε αυτό είναι ολυμπιακό, είτε παγκόσμιο, είτε ευρωπαϊκό. Ο αγώνας όμως που έχει ξεκινήσει εδώ και λίγες ημέρες ο “άρχοντας των κρίκων” είναι πολύ ιδιαίτερος και έχει ως στόχο τη δημιουργία ό,τι πολυτιμότερου υπάρχει στον κόσμο: Την ίδια τη ζωή!

Ο Λευτέρης Πετρούνιας ενώνει τις δυνάμεις του με την προσπάθεια της Stoiximan και της HOPEgenesis στον αγώνα κατά της Υπογεννητικότητας στα ακριτικά νησιά! “Η μεγαλύτερη επένδυση που μπορούμε να κάνουμε για το μέλλον στη χώρα μας, είναι η επένδυση στα παιδιά μας. Δεν μπορούμε να διορθώσουμε πολλά πράγματα που συμβαίνουν γύρω μας αλλά σίγουρα μπορούμε να δώσουμε όλη μας την  ενέργεια στο να δημιουργήσουμε καλύτερους πολίτες για το αύριο. Οι Μικροί Ήρωες βρίσκονται σε όλες τις γωνιές της Ελλάδας. Χρέος μας είναι να τους δώσουμε την ευκαιρία να γίνουν οι επόμενοι πραγματικοί ήρωες!”, τονίζει ο χρυσός μας Ολυμπιονίκης.

Γνωρίστε τους Ήρωες του Αύριο στο iroes.gr

Και ακολουθήστε τους στο Instagram

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ